Eu, fiindca sunt postari obscene sau care indeamna la ura rasiala. Si aici, pe site, intra minori, care nu pot fi expusi la asa ceva. Sper ca intelegi faptul ca nu te pot lasa sa murdaresti siteul cu aberatii si sa fie vazute de niste copii. Gandeste-te ca ai avea copiii tai, sunt sigura ca ai vrea sa-l inchizi undeva pe cel care le-ar putea face rau in modul in care o faca cele postari si nu ai precupeti nici un efort sa-i protejezi de o asemenea mizerie.
Asadar, eu ti le raportez (probabil si altii) din simplu motiv ca nu vreau sa te las sa tragi in mocirla, dupa tine, copiii altora. Nu stiu daca tu poti fi ajutat (sunt convinsa ca nu recunosti ca ai avea nevoie), dar nici nu ma prea intereseaza, fiindca presupun ca esti major si vaccinat (un copil nu poate avea o minte atat de pervertita). dar altii merita sa nu cunoasca mizeriile din mintea semenilor lor cu probleme psihologice.
Exact, mai ales ca inca n-ai demonstrat niciunde si nicicum ca ai fi mai inteligent decat cei mai prosti dintre ei. Ma bucur ca ai inteles. Multumesc.
Eu iti spun inaintea lui Dumnezeu ca ti-am raportat doar o intrebare care era foarte urata la adresa credinciosilor.Dar stiu cine se ocupa cu raportarile an gross. Tocmai cine a aruncat cu piatra in mine! Si apoi, Andra este membru junior si nu poate raporta intrebari, si nu are nici drept de vot.
Stii ce cred eu? Cred ca tu o sa il urmezi pe Woodenpints.Cu intrebarile vulgare si ilegale, tare cred ca tu urmezi sa fii suspendat.
Pai, de pilda, Ema si-a adus intariri: pe fiica-sa, asa ca se raporteaza la doua maini!
Andra este membru junior si nu poate sa raporteze sau sa voteze.Dar altii au doua conturi si raporteaza de pe amandoua conturile!
Și-i posibil să ți-o raporteze și pe asta...niște frustrați.
Ș' habotnici.
) cineva pe care l-ai suparat cred
Uita-te prin respunsuri si intrebari si o sa-l/so gasesti
Bă, tu nu ești sănătos? Ăsta nu este site pentru glume cu subînțeles, sau vorbe de spirit. Cu toate că Tenita mi-a zis că trebuie să am grijă când raportez vreun idiot/idioată, fiindcă există "spiritul regulamentului"
Sfat: fi exact așa cum ești! În rest, țara asta geme de dobitoci/ipocriți/curve aspirante... și alte orătănii.