| Legolas a întrebat:

Cine e cel mai destept om din lume?

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Cred ca cel mai destept om din lume este acela care nu are nici cea mai mica dorinta de a arata ca este destept si care traieste pe deplin multumit cu faptul de a fi obisnuit... Cel mai destept om din lume ai putea fi tu, as putea fi eu...in masura in care vom intelege ca viata este supremul dar ce ni s-a dat...Caci informatiile, cunostintele imprumutate nu sunt altceva decat ignoranta...Nu incerc sa dovedesc nimic, sunt preocupata sa traiesc... Poate sunt lenesa insa oamenii lenesi n-au facut niciodata rau nimanui.Recunosc, insa, ca lumea progreseaza datorita celor geniali, prin care, cred eu, insasi creativitatea divina se manifesta... Dar asta e cu totul alta discutie...

14 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Albert Einstein catalogat drept cel mai inteligent om al secolului 20 de catre revista "Time" a declatrat ca dintre oameni (exceptie facand Omul Isus Hristos) omul cu cea mai evoluata inteligenta din toate timpuriler (cel mai destept) de pe Terra a fost: Isaac Newton.

| fabiola a răspuns:

In ce domeniu? In toate nu s-a nascut inca! 1

| cutza a răspuns:

Acela care recunoaste ca in comparatie cu toate cunostintile din lume el nu stie aproape nimic!

| scootsie a răspuns:

Exista asa ceva? Nu am auzit inca....si nici nu am vazut...

| dragosh a răspuns:

Cica ar fi Marilyn vos Savant cu un IQ de 228:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As fi formulat intrebarea despre cel mai intelept om.Ar fi fost cu totul altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Perelman

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Putin cred!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu stie cine e cel mai destept om din lume

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca Albert Einstain este cel mai destept om din lume!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Enache Adrian-Alexandru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A aparut un film nu stiu bine cum i zice un tovaras de la meu din spania il are si mil va trimite si mie in curand este vorba despre un batran de 50 60 de ani care este paralizat intr-un carucior nu poate vorbi dar nu stiu cum are ceva la gat prin care vorbeste cu ajutorul PC-ului nu pot sa imi dau seama dar stiu din ce am vazut eu la el in PC cu programul team viewer
trailerul arata astfel era o cale ferata care inconjura pamantul si un tren care calatorea cu viteza lumini si cina ar putea sa inconjoare pamantul in 8 zile dar daca cineva s-ar urca in acel tren ar calatori cu 100 de ani in viitor si chesti de genul o sa va tin la curent cu numele filmului numai sa pot sa vorbesc cu prietenul meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai deştept om din lume nu e cel care posedă toate cunoştinţele la orice subiecte, dar e acel care rămîne om în orice situaţii şi e cel pe care poţi să te bazezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu

Întrebări similare