| Filozoful a întrebat:

Cine e interesat de anul 2012, daca vreti sa-mi trimiteti id-ul prin mesaj, as vrea sa aflu lucruli noi, si eu o sa va spun ce stiu eu. Fara mistouri! dau dunda.Cine nu stie si vrea sa bata joc, mai bine, nu raspunde.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| Skylerx a răspuns:

Ti-l dau eu, si pe mine ma intereseaza foarte mult si fara misto-uri pentru ca n-ar fi frumos. Id-ul meu ti-l dau prin mesaj privat, dar da-mi tu primul ca sa stiu cand sa ti-l dau.

| Alexa_3837 a răspuns:

Aveam un fisier pe calculator, si l am citit, si daca vrei o sa ti spun, unele lucruri, daca nu gasesc fisierul.

| mgtow a răspuns:

Hai ca ti-l las eu cobra_47_1991.

| xzzyzy a răspuns:

In primul rand se numeste f.u.n.d.a happy in al doilea rand, vezi ca scrie pe net toooot ceea ce vrei tu sa afli

| MindFreak a răspuns:

Doamne Sfinte Sisoe, este a 31982631283143214-a intrebare/discuție despre 2012.

| mihaibrasov a răspuns:

2012 nu va fi sfarsitul lumii, daca asta te interesa. Tot ce stii tu e din presa, Internet, media. Atat. Va fi doar o trecere catre un nou plan vibrational (asa-zisa "energie noua"), dar fiecare o va resimti in felul lui. Lumea se va schimba insa intr-un mod neasteptat, dar omenirea nu va disparea.
Nibiru nu exista, alinierea galactica e o ineptie, polii nu se schimba peste noapte, etc.

| Borgir a răspuns:

Sec_sebi