Dumnezeu este un prieten si un protector al meu personal. E normal sa ai frica de el, sa incerci sa nu-I esie din Voie. Daca nu mi-ar fi frica de el as pacatui cat m-ar tine!
Iar No God, cum sa-ti dea Dumnezeu un semn de viata cand tu l-ai negat tot timpul? L-ai cautat vreodata sincer si nu l-ai gasit? Tind sa cred ca ti-a tras multe semnale si ti-a trimis dovezi de iubire dar tu esti prea orb sa vezi asta.Chiar si pe site ai avut sansa sa afli mai multe despre El, dar tu l-ai luat in deradere, l-ai negat si L-ai blasfemiat. Tu ai ales.
Pentru mine Dumnezeu s-a arătat în multe momente grele ale vieții.Mereu m-a ajutat sa trec peste și mereu am trecut cu bine numai datorita Lui.Il iubesc și îmi este ca un prieten pe care ma străduiesc sa nu-l dezamăgesc.Cu toate acestea câteodată cu voie fără de voie, fără sa vreau îl mai dezamăgesc.Cu siguranță acest lucru îl facem cu toții. Ce sa faci? Nimeni nu-i perfect!
Doamne! Cine este Dumnezeu? Dumnezeu ne-a creeat, de unde am aparut noi? muritorii. din senin? Nu.Nu prea cred.
Dumnezeu este credinta, iubirea, in momentele grele din vietile noastre trebuie sa ne indreptam, sa ne rugam cuiva.Cui? Lui Dumnezeu.
El este sursa nesfarsita a vietii noastre.
El locuieste in inimile si in sufletele noastre, in cele care vor sa Il gazduiasca.
Deci as mai putea continua asa mult si bine!
DUMNEZEU ESTE TOTUL! GOD IS EVERYTHING!
OOOLEOOO întreabă: