O creatie a omului. Astept stupizii. Oricum n-aveti dovezi tangibile, dar va permiteti sa aruncati cu noroi. Mi-e mila...
Dumnezeu(Hristos) e Calea, Adevarul si Viata.
Dumnezeu e totul pentru mine.
Dumnezeu e Creatorul tuturor si Cel care da sens vietii noastre trecatoare.
Am putea scrie pana la infinit despre El dar trebuie sa Il avem in suflet si sa incercam sa Il iubim si sa Il respectam ''la infinit''
Imaginatia unor oameni, raspunsul la golurile cunoasterii, Theory of Everything. Insa aceasta teorie scartaie si trebuie schimbata ca ne tine pe loc si la orice intrebare raspunsul este acelasi.
Dumnezeu pentru mine este un tată iubitor, un prieten foarte bun, este totul pentru mine, fără El nu ştiu sincer ce m-aş face.
Şi aş mai putea spune despre el o mulţime de lucruri...
Dumnezeu este IUBIRE iar cea mai mare dovada ca exista, suntem noi cu tot universul care ne inconjoara.
D-zeu este un Spirit Omnipotent, Omniprezent, Atotcunoscator, Perfect, Moral, Just, a Carui Unicitate este incontestabila si care A creat si guverneaza Universul. Acest Spirit nu poate avea fii humani.
Da frumoasa intrebare ai pus. Despre Dumnezeu auzim multe si putem da numeroase definidii care nu ne apartin si bine ai mentionat pentru fiecare in parte. pentru mine Dumnezeu este motorul creator si stapanul vietii mele. eu sunt un administrat al vietii. Dumnezeu este pentru mine ca un tata iubitor. chiar sunt si eu curios ce raspunsuri ati da si altii. dadr pentru tine cine este Dumeneu Lolita? daca te intereseaza mai multe discutii despre aceasta teme si nu numai te astept pe mess magicianul_19
Cine va m-a intrebat sincer, " ti-e frica ", " da "." de ce anume ". " de necunoscut " As putea incepe prin simplul fapt ca daca crezi in al de jos crezi si in cel de sus. dar nu vreau sa intru in detalii ca nu mi-ar ajunge pagina sa scriu oricum parerea mea ca pana nu vezi pe cineva sau pana nu ai dovezi serioase nu ar trebui sa crezi in acel ceva! o dovada ar fi " Biblia si crestinismul ce dateaza de mii de ani " dar ce inseamna crestinismul in ziua de azi? Ieri ma uitam la televizor ce se bateau " babutele " la biserica sa atinga " Sfintele moaste "... pentru ce? unde mai e credinta daca te bati pentru asa ceva? eu unu NU cred pana nu am dovezi solide, + ca am patit-o odata si de atunci am devenit ATEU!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
User252426 întreabă: