Nici Unul, nici Celalalt. Exista Sfinta Treime: Tatal, Fiul si Sfantul Duh. Aceasta treime este precum Soarele: Tatal este Soarele, Fiul este lumina si Duhul Sfant este caldura ce vine de la Soare. Sper ca astfel vei intelege mai bine acest concept de egalitate intre cei trei.
I-mi pare rau de cuvintele folosite in intrebarea ta--barosan-- am vazut ca te intereseaza de satanisti--foarte rau din partea ta --opreste-te, pentru un tanar ca tine sa ai asemenea preocupari este dramatic-- nu o sa realizezi nimic in viata, va veni timpul cand o sa regreti.
Fara suparare, dar nu stiu ce ati realizat dumneavoastra in viata, daca la probabil 36 de ani, aveti greseli gramaticale grave.Corect e "imi pare rau", nu "i-mi pare rau".Sa nu mai zic de virgule...N-am nimic cu nimeni, toti suntem liberi sa stim sau sa nu stim sa scriem, dar din moment ce cineva nu stie, am pretentia sa nu faca observatii.
Eu zic ca "da god" al vechiului testament e cel mai barosan. Adica tipu a creat lumea intr-o pagina sau 2, iar apoi in zeci de pagini da detalii minutioase despre cum sa-i oferi sacrificii si cum sa-ti vinzi sclavii
Fiind nişte simple personaje, Dumnezeu e cel mai şmecher. El a trimis un duh care a acţionat ca un spermatozoid. Şi el a stat să se lăfăie în timp ce Isus o mierlea.
P.S : A se observa, ghiolbanilor, că scriu cu majusculă numele lor, pentru că şi Harry Potter scriu cu literă mare, iar Dumnezeu e egal cu Harry Potter în privinţa existenţei.
haioasa intrebare mai citeste cate ceva si apoi pune o intrebare serioasa pe internet. Doar vezi cati zambesc cand iti vad intrebarea
Donmul Dumnezeu, Domnul Isus Hristos si Duhul Sfant sunt unul si acelasi! Sunt
Trinitatea sau Sfanta Treime!
Citeste aici http://www.resursecrestine.ro/studii/64434/trinitatea
''Adevarat iti spun ca mai-nainte de Avraam sunt Eu''( vezi Luca 10 parca numai stiu...)
Conform Sfantului Sinod: '' Si-ntr-Unul Domn'' Iisus Hristos, Unul nascut, care din TATAL S-a nascut mai-nainte DE TOTI VECII, Lumina din Lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat''.
El era la inceput de toate. El si Cuvantul erau la inceput.
Habar nu ai ce spui...
Dumnezeu este trinitate.Pe limba ta asta inseamna ca este format din 3 parti. Cele 3 parti sunt Dumnezeu tatal, Isus si Sfantul Duh.
Asa o fi...
Nici unu. Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul si Dumnezeu SF. Duh sunt o singura persoana, mai exact Sfanta Treime.
Cum ma? Nu-s ei barosanii care au creat Universul? Vezi ca o sa arzi o eternitate in iad pentru ce ai zis.Doar una, la a 2-a eternitate o sa fii scos.
Fii atent! Ma refeream la faptul ca termenul barosan este unul jignitor!
Nu este, Dumnezeu e barosanul barosanilor, cine esti tu sa zici ca nu e?
...Tu chiar nu intelegi. Daca vorbesti de cineva important vorbesti cu respect, da? Tu crezi ca barosan e un cuvant din ala, daca te intalnesti cu un rege ii zici "Ce faci, barosane?". Lui Dumnezeu ii spui cu respect, gaseste si tu un termen in dex
Si ce, Dumnezeu asta e important? E cel mai barosan sclav al meu ma refeream, nu ca-i barosan barosan...Si nu-l respect, e doar un sclav cum am mai zis, deci ma adresez lui cu "barosane".Amu ai inteles?
Mda... ce o fi fost in capul meu cand ma gandeam ca tu crezi in Dumnezeu cand ....ma rog, ma abtin.
Nu stiu ce-o fi fost in capul tau, ai 13 ani, dupa cate imi dau seama. Oricum, ma jignesti, ma crezi atat de irational sa cred in doamne doamne? Ce-am facut sa crezi asta despre mine?
Ce intrebare idioata ma intreb cum de mai existi pe pamant...
App esti cumva darwinist sau guta-ist?
Sa sti ca intreabarea a fost pusa de un prieten de al meu care a vrut sa fac misto de contul meu, eu cred in Dumnezeu!
Eu sunt mai barosan ca amandoi stai tu linistitAcum, lasand gluma la o parte te intreb asa...Cum poti sa pui o asemenea intrebare? Tu gandesti ce spui sau suferi de retard mintal?
anonim_4396 întreabă: