| curcubeu a întrebat:

Cine este mai puternic barbatul sau femeia? Nu ma refer la forta fizica ci la tarie caracter si altele.

Răspuns Câştigător
| SweetCandy a răspuns:

Femeile... ele indura mult mai multe...pe cand barbatii isi vad de treaba fara niciun stress...se bazeza pe principiul" cainii latra... ursul merge"rolling on the floor

17 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Egalitate.Nu exista cineva mai puternic decat altcineva. Dumnezeu ne-a creat egali, legal avem aceleasi drepturi. Diferenta este doar de fizic.

| Parintele a răspuns:

Depinde de genetica fiecaruia..nu putem generaliza asta. sunt si barbati puternici si femei puternice. si invers..slabi si slabe

| danut a răspuns:

Intrebare pusa gresit, nu poti compara doua lucruri diferite, cu functii diferite care impreuna formeaza un intreg. Este asa cum as pune urmatoarea intrebare: care este mai dulce, oul sau cofragul? Fiecare dintre cele doua fiinte, barbatul si femeia au trasaturi asemanatoare dar se completeaza nu sunt egale. DPDV creationist Dumnezeu i-a facut pe cei doi ca o complectare a unui intreg, nu ca doua fiinte concurent asemanatoare. Din punct de vedere evolutionist... nu conteaza.

nony
| nony a răspuns:

Clar ca barbatii.Nu ai vazut fetitzele, cum au dat din greu.gata se pun pe bocit laughing
Acum sincer, nu cred ca se poate face o comparatie chiar asa drastica.Cunosc fete cu un caracter foarte puternic, si baieti care nu au nici o treaba cu viata, emotivi si fricosi.
Fiecare avem o personalitate pe care o dezvoltam de-a lungul vieti.

nony
| nony a răspuns:

@Cami. ziceai ca vrei sa devii mai nesimtitá? esti pe drumul cel bunwinking

cami
| cami a răspuns:

Avand in vedere ca o femeie :
-da nastere la prunci;
-munceste cot la cot cu un barbat;
-are grija de gospodarie;
-taie lemne, cara apa;
-Nu se Plange Niciodata.

Eheee, si multe altele. O femeie este mult mai puternica decat un barbat.

cami
| cami a răspuns:

@nony, haha. Hai ca si-asta mi-a placut laughing
Auzi, si totusi zi tu, nu-i asa?

| alma a răspuns:

Daca nu te referi la forta fizica, atunci atat barbatul si femeia au aceeasi tarie de caracter dar nu au aceleasi dorinte si gusturi, aici este unde se crede ca unul este mai slab si altul mai puternic. O zi buna

| adyth a răspuns:

Nu putem generaliza happy pentru ca fiecare om are o personalitate distincta...nimeni nu e la fel.
Brbatii oricat de puternici ar fi ei.nu stiu cum e sa fii femeie.si prin cate trece o femeie. Ei se bat, muncesc, trag de fiare, insulta si cam asta le e viata plina de greutati fizice... dar femeia
trece prin procese pe care un barbat niciodata nu va fi capabil sa le traiasca. Stiti voi despre ce e vorba. Si ar mai fi multe de spus.

| Luiza_4305 a răspuns:

Este o intrebare relativa... si barbatii si femeile pot fi naivi si sa aiba un caracter slab.
Insa, atat femeia cat si barbatul pot avea un caracter puternic, depinde de fiecare cum isi folosesc atuurile.
Desi se spune ca,, in spatele fiecarui barbat puternic se ascunde o femeie" eu ma intreb daca nu cumva poate fi valabila si afirmatia asta,, in spatele fiecarei femei puternice se ascunde un barbat " astfel scorul devine echitabilwinking

| ALY_2447 a răspuns:

Intotdeauna femeia

| trisha a răspuns:

Si femeile si barbatii au atat o personalitate puternica cat si o latura emotiva. Nu se pot face clasificari decat in functie de reactiile lor in fata unor diferite obstacole.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e cazul sa facem tam tam in privinta asta avind in vedere ca si barbatii si femeile sint membri ale aceleasi categorii, adica oameni.Sint cazuri in care femeile dovedesc extrem de multa tarie si, in acelasi timp, barbatii dau dovada de tarie de caracter in alte imprejurari.Deci sintem condamnati sa ne completam unii pe altii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai puternic e barbatul.De ce?
Barbatul are caracter puternic, are forta fizica iar femeia sta si se plange toata ziua!

| cris82ro a răspuns:

Ma eu` zic ca sunt egali! straight face Acu` depinde. asta se "masoara" in cuplu! Care lasa de la el, este persoana dominanta! Masculin, feminin nu conteaza.

| Stefan2730 a răspuns:

Barbatulwinking

Întrebări similare