Momentan nu am gasit un model de urmat. Acum ceva timp o admiram mult pe profesoara mea de romana, dar pana la urma m-a dezamagit si ea...Cred ca cel mai corect este sa iei drept exemplu doar laturile bune din oameni, cate putin de la fiecare si astfel sa-ti formezi un sistem de principii dupa care sa te ghidezi. Nu consider ca trebuie sa iau drept exemplu o persoana doar pentru ca are anumite studii.
Exemplul meu. Pot fi inspirat de cineva dar nici într-un caz să-mi iau exemplu o persoană şi să i-l urmez. E aberant.
Oamenii sunt unici.
Cei care reusesc ceva/sa devina cineva in viata.(ex.:parintii, oamenii cu studii foarte bune)
Invataturile, pildele si viata domnului nostru Isus Christos.parintii(care stiu sa fie cu adevarat parinti si oameni intelepti), profesorii si toti oamenii care sunt buni si au intelepciune.Deoarece intelepciunea este un lucru diferit fata de inteligenta.Intelepciunea are ceva in plus.Si vine de la cineva de sus.Stie toata lumea de la cine
Poate ca o sa fiu plictisitor pentru unii dar pentru a urma un exemplu trebuie ca persoana respectiva sa dea dovada de cel mai bnun comportament care exista asa ca ma intreb cine este mai perfect decat Iisus Hristos? Eu pe El il am model
De preferat ar fi sa nu te lasi influentat de nimeni din cunoscuti sau necunoscuti pentru ca nu vei putea fi niciodata ca ei; fiecare este unic si se manifesta in mod unic.