Buna!
Despre Dumnezeu nu stiu! Insa despre dracu stiu ca el este un inger facut de Dumnezeu insa care pe parcurs si-a dorit faima si ca lumea sa nu mai creada in Dumnezeu ci in el! _el si-a dorit puterea lui Dumnezeu si incearca s-o obtine prin ura, rele, pacate etc!
Lumnea a creat-o dumnezeu pentru noi oamenii!
O zi buna in continuare!
Dumnezeu nu a fost creat. La inceput nu exista timp, a putut aparea. candva, sa zicem. Pe dracu l-a creat Dumnezeu. Lumea a creat-o Dumnezeu.
Biblia L-a creat pe Dumnezeu si Diavol, era necesar sa apara personaje ce simbolizeaza binele si raul.
Pe Dumnezeu nu l-a vazut nimeni si nu il poate picta nimeni, in schimb Diavolul nu se sfieste sa apara in mintea noastra luand forma unui tap cu coarne imense.ciudat!
Si la ultima intrebare:Evolutia ne-a adus aici. PUNCT! AM ZIS
Nevoia oamenilor de a avea un oarecare reper in viata?! Iar lumea. daca vrei dumnezeu. daca nu."procesele naturale din univers de-alungul anilor" sau ma rog ceva de genu...
@Emilia62...si Dumnezeu s`a creat singur asa? cuma putut face el ceva palpabil din moment ce el era un suflet? In Biblie spune ca Adam a fost creat dupa chipul si asemanarea Lui. Adica asa arata Dumnezeu? Si inca o intrebare. Se spune ca Adam si Eva au avut 2 copii, pe Cain si pe Abel., asadar lumea cum s`a inmultit? Prin incest?
Adam si Eva nu au avut 2 copii - in Biblie scriu ca au avut FII SI FIICE! Doar ca se povesteste doar de 3 - Cain, Abel si Seth. Si da, PRIN INCEST! caci la inceput Dumnezeu i-a lasat pe oameni sa faca asta pentru a se inmulti.
Cine la creat pe "dzeu".
cine la creat pe dracu
cine a creat lumea.
daca aveai mintea mai luminata, puteam sa-ti raspund, dar este prea complex pentru tine.si o sa fie ca si atunci cand a venit iisus pentru prima oara pe pamant.
Dzeu si dracu au fost creati de oamenii antici pentru a explica niste fenomene si a-si da unele raspunsuri. d-zeu este creatia noastra a oamenilor.
Pentru ally: la inceput omul era mult mai... sa zicem sanatos( ca doar traiau sute de ani)si nu era riscul unei boli genetice ca acum si plus erau doar ei pe toata planeta. normal ca pe masura ce omul sa inmultit aceasta masura nu mai era necesara.
@curiosu22 nu ma refeream la nici o boala, am vrut doar sa inteleg raspunsul dat de CapDeVirgula...
Chiar daca ceilalti au rasp f nesimtit eu iti zic, ca aceste intrebari ma nedumeresc si pe mine, dar poate pot sa iti rasp:
DUmnezeu a existat din totdeauna nu are inceput si nici sfarsi
"Dracu" a fost creat din ura si rautatea oamenilor
Lumea a fost creata de dumnezeu
Sper ca am fost de folos.Peace
Si referitor la intrebarea pusa de tin, eu stiam ca `dracu` asa cum ii spui tu, a fost ingerul lui Dumnezeu, ``mana lui dreapta``, sau Lucifer asa cum este cunoscut in popor. Acesta a vrut sa ia locul Domnului si a fost rasplatit pentru faptele sale...
1.Dumnezeu este cel care a creat totul, El este o energie. Nimeni nu L-a creat pe El.
2. Acesta a fost mai intai un inger, mana dreapta a domnului. El stia 95% din ce stia Dumnezeu ca sa zic asa. Lucifer ( inseamna stralucitor in latina ) a vrut sa-L detroneze pe Dumnezeu. Lucifer a fost alungat din rai si n-am cum sa-ti dau detalii cauta pe google, dar asa a devnit el ce a devenit.
3. Dumnezeu in cele 7 zile ai uitat?
Cartile sacre ale tuturor religiilor spun ca Dumnezeu s-a autocreat. Pe Dracu l-am creat noi prin nerespectarea regulilor celui care ne-a dat viata. Lumea a fost creata de Dumnezeu pentru a ne oferi un mediu de dezvoltare. Pace!
Dumnezeu si Dracu nu exista
Astronomii cred ca Universul se inghesuia la inceput intr-un sg punct, din care a inceput sa se extinda. Evenimentul care a provocat extinderea si a creat Universul este Big Bangul.
Toate planetele care le vedem azi in spatiu, erau acum 10.000-20.000 milioane de ani, adunate intr-o enorma masa comuna.Big Bangul a fost explozia care a proiectat materia inspre exterior, facand-o sa se extinda in spatiu ca laptele dupa ce a dat in fiert.
Sper ca te-am ajutat :-J
Cine la creat pe dzeu? = Nici nu știu dacă există sau nu d-zeu, vreau să cred că există!
Poate l-am creat noi!
cine a creat lumea?==este și mai complicat răspunsul.
Pe pe dracu l - au creat /inventat scârbele de popi!
Dacă citeşti biblia găseşti răspunsurile la întrebările tale dar nu uita nici de ştiinţă însă pentru asta trebuie sa îl întrebi pe Darwin. GuardianAngel chiar crezi că o sa se întâmple acelaşi lucru cu universul? Ştii ce se întâmplă cu laptele după ce fierbe.
Nimeni nu stie si nici nu va stii dumnezeu ne-a creat si nu ar trebui sa intrebare asa ceva pentru ca nu ti se va raspunde cu un subiect advlol