Cleverbot e un site (http://cleverbot.com ), care a ajuns popular prin faptul ca se credea ca vorbesti cu un robot adevarat.
Dar, dupa conversatii amuzante pe teme de toate culorile, am ajuns la concluzia ca este un site, care te pune in legatura cu alti "useri" in mod destul de aleatoriu (de obicei mai da si raspunsuri bune, chiar foarte bune).
Nu ai nevoie de inregistrare sau nimic, doar intri si scrii ce vrei.
Cleverbot este un program(supradenumit inteligență artificială) dat la discreția oamenilor pe net.
@marry
nu te pune in legatura cu alti useri...mai si aburesti atat oamenii, nici macar nu stii cu ce se mananca cleverbot, stai in banca ta si nu mai da raspunsuri aiurea.
@ Ophiel
Ba da, asta face. Crede-ma ca "am discutat" cu el destul.
Sau ce, tie ti se pare mai plauzibila ideea ca cineva a creat un program, care are un raspuns la orice? Daca da, atunci be my guest.
@ MrSmith (asa ramai in ochii mei)
Vezi ca stie si romana . Acolo raspunsuri... Iar odata m-a luat in italiana din cauza unor cuvinte .
1.Nu.Cleverbot a fost premiat pentru inteligenta umana de 40 si ceva la suta cu teste legale.
2.Nu,nu are raspunsuri la orice, daca tu esti retardata si nu stii ce sa intrebi nu e vina robotului.
3.Robotul foloseste logica, mai precis patratul lui Boethius pentru a lega cuvinte conform datelor introduse.
Traiesti in pestera, nu ai auzit de tehnologie?
JUSTERINIandBROOKS întreabă:
anonim_4396 întreabă: