Cei care au interes să o facă, bagă niște bani la un critic de artă, să îi laude caca-podoperele artistice!
Ca sa fi critic intr-un anumit domeniu trebuie sa te pricepi la perfectie [in acel domeniu];/
Majoritatea își publică recenziile "pe la" diverse ziare.
Cei care scriu cărți au deja un nume, ceea ce le asigură vânzarea.
Tata era scriitor și eu și el aveam un prenume asemănător!
Eram student și am dus telefonul la mine, în cameră!
Și am ațipit, adică am adormit!
Sculat din somn i-am confirmat că eu sunt Mihai Davidoglu, că așa mă cheamă!
Pe tata îl chema Mihail, nu Mihai dar mulți îi spunea Mihai!
A sunat femeie din partea unuia, nu am reținut atunci numele idiotului, că eram sculat din somn, să mă întrebe, cât sunt dispus să plătesc, pentru o cronică favorabilă!
I-am spus cucoanei toate înjurăturile, care mi-au venit la gură, din cele, pe care le cunoșteam!
Ulterior mi-am dat seama că am greșit, fundamental, că trebuia să stabilesc un preț cu curva aia și un loc de întâlnire și la locul de întâlnire să apară și „ oamenii în uniforme albastre"!
În felul asta, „ aș fi ras" un critic corupt, dar am greșit!
Tata a avut parte de multă critică nefavorabilă, că el nu voia să mituiască „javre de critici literari"!
Și când îi veneau cu asemenea propuneri, îi înjura cu toate înjurăturile, care îi veneau la gură!
A fi critic, destul să critici un scriitor bun, un bestseller şi eşti celebru şi admirat
Deci, in primul rand oricine poate fi un critic si adevarul este ca oricine este un critic.
Fie ca vrem, fie ca nu vrem, criticam anumite actiuni, lucruri, obiecte etc. uneori poate fara sa avem destule informatii despre acestea.
"criticismul" nu e intotdeauna constructiv, dar merita ascultat pentru a putea analiza parerile altora.
e o meserie,da dificila, de altfel-mie îmi plac criticii de la "New Yorker", sunt în același timp pedagogi și...critici adică exprima și păreri personale, de obicei bine argumentate... într-o forma umoristica super
E, dacă te referi la cei de pe TPU, avem o grămadă. Unii sunt chiar experţi în critici. Mai un pic şi-şi vor da doctoratul.
Întreabă-i pe ei cine îi plăteşte!
Sunt critici care fac asta fara bani si fara plata.Imediat ce postezi o intrebare pe site, hop apar si ei, ca si ciupercile dupa ploaie.Pentru ei este o pasiune, un mod de viata.Trist este ca ei sunt vesnic nemultumiti, nu au pacea.
1.Nimeni,o fac pentru ca le sta in fire si ca n-au altceva mai bun de facut, plus ca nu si-ar bate capul sa creeze si criticii ceva.
2.Nu,e un hobby, din ce in ce mai solicitat.
3.80 % din populatia Romaniei.
anonim_4396 întreabă: