| Vizitiul a întrebat:

Cine poate curma suferinta unor parinti indoliati? Cine poate aduce inapoi zambetul unui ingeras decedat acolo unde trebuia salvat?

14 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Cineva spunea ca, daca vrei sa lovesti cu adevarat in cineva, e destul sa te atingi de un copil al sau. De aceea, nimeni si nimic nu poate alina o asemenea suferinta. Poate doar Dumnezeu, facind o minune. Insa am vazut rar asemenea minuni facute de El. Cel mai adesea El pune balsam pe rana, da puterea celui ce trece printr-o asemenea suferinta sa mearga mai departe. Insa durerea ramine acolo. E trist. Pacat ca e si adevarat.

| PhaseMorphXR a răspuns:

Nimic de comentat...

| costi a răspuns:

Mai, eu inteleg ca s-au intamplat chestii grave, sa nu crezi ca sunt nesimtitor or somethig. dar hai sa nu mai plangem continuu asa, ca mi-e lehamite de atitudinea asta. am inteles ca asistenta responsabila cu a. t. i. pentru bebelusi a fost lpecata 60 de minute, deci nu e clar a cui e vina? ce rost are sa mai jeluitzi acum? la fel si cu madalina manole. a avut probleme serioase, a ales calea cea mai nepotrivita, dar media a transformat totul intr-un spectacol. mai lasati si voi stirile la o parte, sunt axate doar pe negativisme

| Zenithf a răspuns:

Doar Dumnezeu. Spune-le acelor parinti ca micile lor sufletele canta acum cu sfintii si ingerii in rai. Pacat insa ca preotii nu-si dau seama de asta, ca nu asculta ce zice Isus: "lasati copii sa vina la mine". Aceasta este singura consolare pentru acei parinti. straight face

| 80Cris a răspuns:

Nu o poate curma nimeni, nici macar timpul...doar ca se va estompa.
Harciog, ai intrebat ce faceau acolo si cum a fost posibil. Tocmai asta e nu faceau nimic, caci nu era nimeni.
Eram la reanimare dupa cezariana. Prima noapte, urlau copiii vizavi de salonul meu, ma duc cum pot, imi vad copilul, era treaz, privea... unul in schimb se chircea tot, rosu-vinetiu, se ineca de plans, plangeau inca vreo 3, il iau in brate, ma sperii caci vad ca nu se linisteste, devine si mai agitat.Ma duc la camera asistentelor, usa inchisa, bat, imi deschide una din asistente, inauntru un fum ingrozitor de tigara, stateau la taifas...
Ei, in cazul de fata, acea asistenta, sa presupunem ca s-a dus la baie ( desi eu una nu cred ), de ce nu a chemat pe nimeni sa o inlocuiasca. De ce? Medicul de garda unde era? A, scuze, poate dormea, cum sa fie deranjat? Nu e permis, trebuie oare sa moara copii pentru a invata ca trebuie sa ne respectam atributiile de serviciu? De ce?

| shalimar a răspuns:

Cine? Nimeni.Nu exista durere mai mare ca pierderea unui copil.Sa nu ai sansa sa ii vezi zambetul, primii pasi, primele vorbe, sa vezi copii in prima zi de scoala, veseli, iar inima ta urla de durere ca nu mai ai sansa de a-l vedea alaturi de ei. E o durere mult prea mare, o durere care nu trece nici cu timpul si in mod sigur nu cu banii care le sunt oferiti.
Sistemul sanitar din Romania are bile negre dar sunt si cateva bile albe pe acolo.Mai rare, dar sunt.
Doar gandul ca baiatul meu nu ar mai fi, ma umple de lacrimi.Si sincer, cred ca ar face inmormantare dubla, pentru ca as muri de durere.

| madia a răspuns:

Cine poate curma suferinta acelor parinti?
Nimeni, nici macar timpul. Durerea este prea mare.

| madia a răspuns:

Nu e nicio consalare...In loc de botez, ei isi ingroapa pruncii abia nascuti.
Te gandesti de ce? Din ignoranta unora, aceasta tragedie putea fi evitata daca asistentele medicale nu erau,, ocupate,, stand degeaba.

| Margera a răspuns:

Din pacate aceasta este o cauza fara solutionare! Definitiva si irevocabila.

| cretzufinish a răspuns:

NIMENI straight face E o durere imensa sa-ti ingropi proprii copii inaintea ta, cand esti foarte batran, dapoi in astfel de cazuri cand nici nu ai retrait sentimentul strangerii in brate a propriului prunc. Foarte trist. In Romania datorita sistemului bolnav, trebuie sa moara cineva ca sa-si dea seama de marile pierderi. Pacat ca au suferit si sufera suflete nevinovate.

| enchanted a răspuns:

Numai Dumnezeu poate. E foarte dureros sa pierzi pe cineva drag dar gandul ca vei ajunge sa il vezi pe cel de dincolo, in cativa ani, ar trebui sa ne umple de fericire mai ales daca facem bine si inbarbatam pe altii in situatia noastra. Ajuta mult sa faci altora ce ai fi dorit sa -ti faca tie cand ai avut nevoie.De astfel de oameni ducem lipsa. Din cauza inimilor noastre impietrite cei din jurul nostru sufera. Un doctor daca nu ar avea inima de piatra ar salva vietile.Numai Dumnezeu da viata nu banii care au cumparat inimile doctorilor, tuturor celorlalti...

| riana36blue a răspuns:

Nimeni si nimic. Pierderea propriului copil este cea mai mare durere.Este groaznic sa treci prin asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Va dati seama ce bucurie in sufletul parintilor ca a venit un ingeras in viata lor, iar apoi sa cada cortina peste sufletele lor, sa afle ca pruncul a decedat, ca nu mai este printre cei vi, ca nu a vazut lumina zilei, nu au asistat parintii la primul cuvant din glasciorul moale al pruncului, primul pas din viata... Cata suferinta!sad
Dar ce putem face ...acesti oameni vor traii mult cu aceasta durere in suflet, cea mai mare durere posibila! Iar cati bani le vor oferii statul, NIMIC de pe lume nu se compara cu O VIATA de om, cu un copil; Nu poti cumpara viata unui om cati bani ai avea...crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeniicrying(ca am avut un prieten fffffff bun pot sp ca era ca si fratele meu:Xcryingsi ii cunosc parintii si fratele si stiu prin ce treccryingsufar eu care st o prietena dar parintii luicrying:-