| YulyaRawrr a întrebat:

Cine poate sa imi spuna si mie ce facem mai ezact la biologie in clasa 6.
Stiu ca este zoologia dar mai in amanunt. poate nu corespunde categorii dar dau funda la orice raspuns

5 răspunsuri:
| Ramona1 a răspuns:

1 Se spune "exact"
2 Categoriei si nu"categorii"
3 poti declara un singur raspuns castigator. Eventual le oferi voturi la ceilalti.

| HeliosMetal a răspuns:

Pai invatati in primul rand despre aparatul respirator,digestiv,excretor,despre circulatia sangelui si alte chestii anatomice.(Asta la iepure). Apoi Pe unde traiesc fiecare,la ce altitudine,in muntzi,campie, deal, etc. Aststea sunt elementele principale.

| Kaaatyyy a răspuns:

Pai la inceput faci celula animala(Logiclaughing) cu sistemele:digestiv,respirator,excretor,circulatia sangelui,reproducerea (La ora asta am muuurit de raslaughing)Toate la un iepure,fiindca asa sunt cam la toate mamiferele...laughing
Animale nevertebrate(Protozoare,Spongieri,Celenterate,Viermi, Moluste, Artorpode...ertbig grin)Apoi vertebratele (Pesti,Amfibieni,Reptile, Pasari, Mamifere...etclaughing)
Deci faci niste animalelaughing
Apoi faci Raspandirea animalelor pe glob

Sper ca te-am ajutat>big grinbig grin

| JustanApple a răspuns:

Dap.Zoologia.Deci o sa studiezi animale(specii de animale) vertebrate si nevertebrate, la inceput o sa faci nevertebrate ex protozoare etc si apoi vertebrate

| JustanApple a răspuns:

In principiu o sa inveti cu ce se hranesc diferite specii de animale si alte caracteristici ale acestora.