Eu zic ca esti bantuita, clar Da fuga si cumpara usturoi, ca nu scapi de astia altfel.
Ai auzit de defectiune? nu? intereseaza-te, e logic ca s-a stricat telecomanda.
Daca esti pe Digi,se mai intamplă si mie mi se intampla. Puneam telecomanda sub perna si tot se schimbau canalele, desi daca apasam un buton nu se intampla nimic, era bine pusa sub perna. Dupa ce am trecut pe Dolce nu mi s-a mai intamplat asa ceva.Si ar mai fi varianta ca cineva din preajma are telecomanda universala.
Ti-ai facut cruce cu limba?
Probabil s-a blocat tasta cu care se schimb canalele. Altfel nu-mi explic. Se schimbau alandala posturile, sau in ordine?
Salut!
Scoate-i bateriile telecomenzii si vezi daca se mai schimba programele, asa vei stii daca este telecomanda sau televizorul de vina
Sper ca am putut sa te ajut.
Nu stiu ce sa zic...
adica poate fi si asta un motiv dar niciodata Niciodata sa nu uiti credinta in Dumnezeu,te va ajuta pe viitor
si in liegatura cu telecomanda si mie mi se mai intampla, eu credeam tot la fel ca e casa bantuita dar cand colo ave aun buton dereglat televizorul,,, sau cm so mai numi
deci nu e momentul sa iti fie frica
acum vino si pe la mine si ma ajuta cu intrebarea legata de dirigintie
Ok, eu te cred putem lua in considerare toate variantele propuse de tine doar ca mai exista una si aceea este ca, mereu in aer se afla un val de energie electrica care are ca efect stricarea electronicelor sfatul meu este sa-ti dai seama cum s-a opresti acest bruiaj de energia poti sa-l opresti punanduti aluminiu pe telecomanda si pe televizor pentru a opri campul electro-magnetic care bruiaza electrocaznicele
Mda, banuiesc ca ai receiver? pentru ca la alea se mai intampla... daca ai da-i o resetare si nu o sa mai ai probleme...
Prietene ori televizorul e stricat...ori in casa n-a mai fost sfiintita de mult intreaba de cand si daca are mult timp atunci intelegi u...
Nu stiu e greu de explicat! Poate fi televizorul stricat sau poate fi casa bantuita, suna cam greu de crezut. Fa 2 lucruri:du televizorul la repart si doi: cheama preotul sa sfinteasca prin casa!
Toate cele bune si sper sa nu se mai intample.INchina-te si tu seara si dimineata!
Problema este de la telecomanda. Daca mai ai garantie poti sa o schimbi sau daca nu du-te la cineva care are pistol de lipit si care se pricepe cat de cat si zii sa o desfaca si sa o curete putin si apoi sa o puna la loc . Funda?