Despre activarea chakrelor in special.nu tot ce citesti pe net este adevarat si as vrea sa aflu de la cineva care chiar stie despre ce vorbeste.
Ca sa intelegi, chakrele sunt centre de energie in corp. Principale sunt 7. Se poate ajunge si la 300 de chakre daca se iau in calcul toate punctele de energie, dar cele 7 sunt principalele.(acum iti povestesc cateva chestii, mai jos iti scriu de activarea/reglarea lor)
Fiecarei chakre principale ii corespunde o culoare.
Daca esti putin atent vei afla ca acestea au chiar R.O.G.V.A.I.V., de jos in sus. Rosu este al primei chakre, violet al ultimei chakre.
Cea violet este si cea mai importanta fiindca se afla in glanda pineala, in antichitate aceasta fiind considerata chakra care face legatura cu supranaturalul, nevazutul, spiritualul...cum vrei tu sa-i spui.
Aceasta are si cea mai mare influenta asupra corpului.
In filozofia orientala, bolile nu exista, ele fiind niste disfunctii ale fluxului de energie din aceste chakre. Ele formeaza o aura a constiintei sinelui in jurul corpului. Acest lucru este denotat la egipteni prin Ank, acea cruce cu parabola.
Parabola reprezinta spuerioritatea ultimei chakre, care are control asupra celorlalte 6 principale. Superioritatea sinelui si zeul interior erau foarte importante pentru egipteni, ca sa stii.
Deci: Toate chakrele pot fi activate/ reglate prin meditatie. Exista tehnici diverse, printre care meditatia zen si reiki.
Pentru cea de-a saptea glanda, se foloseste meditatia transcedentala, care este greu de practicat.
In vechime, aceste lucruri erau practicate foarte mult in orient, de aceea Iisus a disparut vreo 18 ani din Iudeea. A calatorit in Egipt, Guatemala si alte cateva tari asiatice pentru a invata aceste lucruri.
El nu a fost nici de cum fiul unui zeu, ci un om care stapanea aceste tehnici.
Aura cu care este pictat Iisus deasupra capului reprezinta constiinta superioara activata de cea de-a saptea glanda. Rezonanta acesteia este atat de mare incat poate fi observata.
Exista o teorie conform careia realitatea are mai multe dimensiuni, fiecare cu frecventa si rezonanta sa. Lucrurile din dimensiunile superioare cat si inferioare pot intra in a3a(a noastra) datorita gandurilor. Schimbarile de frecventa fac ca acestea sa devina reale.
In fine. Daca vrei sa inveti sa reglezi chakrele trebuie sa te duci la un maestru. Depinde cum iti place mai mult. Exista multe tehnici(cum am mai spus) prin care poti ajunge la acelasi rezultat. Eu unul am ales reiki fiindca acesta are si acele tehnici de vindecare, un alt tip de meditatie.
Daca mai vrei sa stii ceva, detalii sau explicatii da-mi un mesaj privat sau raspunde-mi la mesajul asta. Nu mai scriu acum ca am niste treaba.
Spiritulitatea se foloeste de meditatie pentru a ajunge la cea mai evoluata forma de evolutie umana : Spiritul/Transpersonalul.
Odata atins acest stadiu de evolutie personala stadiile inferioare se vor activa singure.
Meditatia este placuta, este de folos, este sanatoasa si nu are efecte negative nu vad de ce nu ar trebui practicata, iar pe parcurs ce practici forme de meditatie vei gasi raspunsuri la intrebarile tale.
OmuFoarfeca întreabă:
BejanIonAdrian întreabă: