| sabin89 a întrebat:

Cine sau ce va uni lumea? Fotbalul se pare că nu reușește. Dar muzica? Ar putea fi ea aceea?
https://www.youtube.com/watch?v=ZsK28AgTxKU

9 răspunsuri:
| TamplaruAnisoara a răspuns:

"M-aș bucura daca și între dumneavoastră ar exista aceiași armonie in care conlucrăm noi" a zis un dirijor al unei vestite orchestre simfonice la sfârșitul Conferinței ONU nu cu mult înainte de anul 1989. Cred că mai bine că dirijorul nu știe nimeni ce poate face muzica. Deci nu!

| sabin89 explică (pentru TamplaruAnisoara):

Fotbalul nu, muzica nu...atunci ce? Tehnologia?

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Citește Apocalipsa. Nu a fost scrisă degeaba.

| LaviniuA a răspuns:

Muzica sferelor poate laughing Dar pana acolo probabil trebuie sa mai scada populatia ca-s multi. Cand vor fi cateva sute sau mii, poate se va uni lumea.

| antimasonerie a răspuns:

Problemele existențiale care inca nu și au făcut încă aparatia, când va fi chin și jale și bogăția nu va mai conta fiindcă cu banul nu se va mai putea face nimic atunci oamenii fiind constrânși de situație se vor unii.

| sabin89 explică (pentru antimasonerie):

"când va fi chin și jale și bogăția nu va mai conta fiindcă cu banul nu se va mai putea face nimic..."
Consideri că vor veni astfel de vremuri?

| antimasonerie a răspuns (pentru sabin89):

Pai da,asta ar fi începutul cu scoaterea banilor,multi nu vor lucra doar cei care vor lucra vor supraviețui, persoanele Smart, dar restul vor cunoaște agonia, până și pe cei bogați ii vor afecta, inflația va creste vertiginos, preturile in 2 ani vor fi apocaliptice, Raul de abia a început, dar la cum vad că se comport oamenii nu vad empatie și compasiune poate doar vreo 5% din 95
Lumea își vor vor da in cap de sărăcie, cei ce vor avea bani nu știu nu ii vad bine pe strada peste vreo 2-3 ani integritatea lor fizică va fi pusă în pericol fiindcă sărăcia va ajunge la o cotă alarmantă

| sabin89 explică (pentru antimasonerie):

"cei ce vor avea bani nu știu nu ii vad bine pe strada..." - Nu vor mai avea bani după scoaterea banilor.

| antimasonerie a răspuns (pentru sabin89):

Da așa este dar la noi vine cu întârziere suntem cu 50 de ani înapoi fata de alte țări dar ai dreptate, eram in tramvai când am răspuns și m-am grăbit puțin laughing