ezit între a considera întrebarea asta ca referindu-se la partea feminină a umanității,în general-sau la bărbații depășiți de complicații dar m-a făcut sa râd,pentru ca mi-a adus aminte de ce spunea un dandy francez căzut în dizgrație,pe la sfârșitul secolului xix,Boni de Castellane excedat, el exclama "Femeile! Oh, femeile! Ele sunt ca și banii! Am vrea să le putem arunca pe fereastră!"
Vad ca te roade tare intrebarea. du-te si traieste, nu o mai arde aiurea cu intrebari d-astea!
Cam imposibil sa inteleaga barbatii ce vrem noi femeile, de multe ori nici noi nu intelegem...
Nu vor toate acelasi lucru!
Unele vor cardul plin, cu tot cu pin.
Altele iubire si rasfat.
Altele schimbare si aventura.
Altele doar liniste.
Este nevoie sa zic de 2 ori? :))
http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/ce-vor-fetele/
Un barbat cu bani,sa arate bine,sa fie bun la pat,vila masini, sa nu o insele, sa-i cumpere mereu tot ce vrea si mai sunt o gramada de chestii...
Femeile doresc dragoste adevarata, si acum nu ma refer la pitzipoancele de pe DN1, intr-adevar doresc si sa aiba bani,ca sa aiba cu ce sa se intretina, si doreste si sex, ca orice om normal de pe Pamant.
Ce draq crezi ca vor! PWL@! O femeie se gandeste mai mult la sex decat un barbat!, Faza e ca barbatu o recunoaste si femeia nu, de aia se zice ca barbatii sunt obsedati sexxual dar e exact invers!
Da' tu alte intrebari in afara de cele legate de femei nu stii sa pui? si legat de raspunsuri. stupid;-j!
Femeile nu vor acelasi lucru, fiecare femeie are dorinta ei... Deci intrebarea asta nu are raspuns, sau e o intrebare cu milioane de raspunsuri
Deci asta-i frustrarea ta, nu? Oare chiar asta e cea mai mare enigma a lumii? Ai postat 4 intrebari despre 'cum nu intelegi tu femeile'...
Doar femeile stiu raspunsul dar toate vor ceva in comun... Dragoste si in pat