| Megas a întrebat:

Cine studiaza astronomia? love struck eu sunt pasionat de mic de astronomie, vara abia asteptam sa plec la tara ca sa pot studia cerul cu telescopul big grin am vazut saturn, jupiter, venus si marte (nu prea clar)
ce parere aveti, va place astronomia?

4 răspunsuri:
| bebetho a răspuns:

Da, îmi place să mai mă uit la documentare despre chestii legate de astronomie.Deocamdată nu am avut ocazia să folosesc telescopul.

| dexro a răspuns:

Aceeasi situatie ca la bebetho si la mine happy

| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

E o stiinta care pe mine personal ma pasioneaza. de ce? pentru ca include necunoscutul pe care toti vrem sa-l stim pe de-a intregul. un mister greu de rezolvat. reprezinta intrebari care vor exista intotdeauna, si raspunsuri noi care vor veni ca o furtuna. este important sa ne aruncam pentru a putea intelege macar acest necunoscut, daca nu-l putem cuprinde.
PS: "it's cand of fun to discover the impossible".

| GamanGabriel a răspuns:

Astronomia este o stiinta foarte frumoasa. Eu sunt astronom amator de cativa ani, iar pana in prezent am realizat o multime de observatii astronomice (sub un cer negru) cu un telescop reflector cu apertura de 203mm (8''). Este mult de spus aici, nu as putea termina pana maine. Apreciez persoanele care au interes pentru astronomie. Daca doriti sa discutati cu mine despre aceasta minunata stiinta, va las adresa mea de e-mail : gamangabriel@gmail.com. Cer senin!

Întrebări similare