| EmaS a întrebat:

Cine suntem si cum ne manifestam cand toti ochii sunt atintiti asupra noastra, dar si atunci cand nu e nimeni in jur?

Răspuns Câştigător
| aladinbeci a răspuns:

Ema, chiar daca nu e nimeni in jurul nostru, Dumnezeu ne priveste deoarece El este pretutindeni, asa ca ar trebui sa ne manifestam in asa fel incat sa avem comportamentul unor adevarati crestini. Cel putin asta e parerea mea.

35 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Uneori stau si ma gandesc cat de mare e diferenta intre purtarea oamenilor cand sunt singuri ..si purtatea lor cand e cineva in jurul lor
In mod indirect ...cred ca toti traim din parerea celorlalti, fie ca ne place sau nu

| harciog a răspuns:

Ar fi bine ca in ambele cazuri sa te manifesti la fel, naturel, naturel, original blend. O simpla manifestare diferita in unul dintre cazuri ne da certitudinea ca mintim.

| anonim_4396 a răspuns (pentru harciog):

Ai dreptate! Naturel si... tulburel. Mai tarziu, limpezel, si tot asa.
http://www.youtube.com/watch?v=pizRLHxBdgg
Duminica faina, Harule!

| Arthur a răspuns:

Dacă ne referim la faptul că putem fi mai degajaţi, mai lejeri e ok.
Dar de obicei ne construim o mască pentru cei din jur şi uneori neputând fi sinceri măcar cu noi înşine, ne construim alte măşti. Este din păcate un tribut plătit falsităţii, nesincerităţii care reprezintă de cele mai multe ori rădăcina unei boli psihice care poate fi tulburare de identitate sau disociere psihică.

| Shammal a răspuns:

Cica s-a facut un studiu stiintific ce spune ca barbatii isi schimba comportamentu cand apare o femeie (http://www.youtube.com/......ttp?/watch ); depinde de siguranta pe care o avem fata de noi insine, cat de bine ne cunoastem si ne acceptam pe noi; prezenta unei persoane poate sa-ti modifice modul tau de manifestare, sa spunem prezenta unui înger (spun înger pentru ca exista o intelgere a puritatii unei astfel de fiinte) creaza o anumita armonie in jurul tau ce iti permite sa te manifesti deschis; uite, faptul ca intrebarea e pusa de tine mi-a venit acest cuvant "înger"

| IMC90 a răspuns:

Cand toti ochii sunt atintiti asupra mea, ma pipi cu spatele la perete
Cand nu e nimeni, ma pipi normal

| EmaS explică (pentru IMC90):

Aha cu fata la gard si cu... spatele la lume!

| IMC90 a răspuns (pentru EmaS):

Nu, cu fata la lume si cu spatele la perete.

| EmaS explică (pentru IMC90):

Ce rusine!

| Woodenpints91 a răspuns:

Eu mă comport la fel, adică cum vreau eu. Puţin îmi pasă mie că m văd alţii ce fac...la urma urmei cu ce mă afecteaza pe mine părerea celorlalţi?

| EmaS explică (pentru Woodenpints91):

De tine stiu ca esti nonconformist.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru EmaS):

Şi nu e bine să fii noncomformist?

Eu nu sunt, nu stiu. Mie mi se pare ca trebuie sa te conformezi, sa fii putin mai maleabil.

Adică să faci parte din turmă?

Am incercat intotdeauna sa fiu sincera si civilizata sa ma fac placuta chiar daca am lasat din dreptul meu. Da, am incercat sa ma integrez, dar nu mi-am incalcat principiile.

De ce să încerc să mă integrez undeva unde nu-mi place. Mai bine singur...

Nu este bine sa traiesti izolat.Suntem fiinte sociale menite sa traim in armonie unii cu altii.

Armonie cu cine? Nu-mi place armonia cu oamenii. Prefer un câine...

Esti putin ciudat. Dar de FucktheSystem iti place?

Mi-a plăcut de ea, până nu a vrut să-m idea bere şi am dat-o cu capul de bordură.

Ce rau esti, cum ai putut sa faci asa ceva? Dar cartofi prajiti iti mai face?

Nu ştie să facă mâncare. Pentru asta o lovesc cu piciorul.

Si mai vorbeste cu tine? Eu una m-as supara pe tine.

Mai vorbeşte, că ea e mai mică şi nu are ce să-mi facă. Ştie că o bat dacă nu mai vorbeşte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e normal sa-mi controlez gesturile si alte apucaturi care nu-si au locul in public ca doar nu degeaba se incrunta mami la mine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce nu-si au locu' in public?

Pentru ca sunt o lady deci happy.
P. S. cred ca stii ca azi toata ziua numai vorbesc. Mi-ai dat virusul "deci" big grin

Numai asa vorbesc happy. Mi-e foame, mananc cuvinte deci. Ce conteaza? Important e ca sunt o lady big grin

Deci, de unde mama dracului sa stiu eu ca azi ai de gand sa vorbesti toata ziua?
Bine ca nu sunt sotul tau laughing La asa veste zburam direct spre lacurile din apropiere, sa ma relaxez cu o partida de pescuitwinking

Deci sa-ti spun cum sta treaba: noi femeile avem norma, 20000 de cuvinte (voi aveti numai 9000 big grin). Cum sunt eu draguta cu sotul meu in zile libere, asa deci, e si el dragut cu mine si mi le da si pe-ale lui. El maraie toata ziua si eu...mai am inca 28000 de deci. Ce fericire! big grin

Trebuie sa stau de vorba cu Mr. Whooofff! De ce? Nu-i treaba ta! Schimb de experienta big grin

Haide bre ca oricum toate ajung la mine. Zi-mi si mie, printule! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma manifest EXACT LA FEL in toate situatiile. Altfel as intra in partidul ipocritilor.

Aaa, tu te scobesti in nas si te verifici la oo din 3 in 3. Nt nt nt! Nu-i frumoooosss! big grin

| AnNaa67 a răspuns:

Cand toti privesc la noi, incercam sa avem maniere, desi daca sunt persoane necunoscute, rusinea inca traieste in noi. Dar cand suntem singuri pun pariu ca faceti ceva ce este intim.