Wow. Mi se pare chiar incredibila. E facuta din tot sufletul tau. Ai talent. Imi place pentru ca are rime frumoase si pentru ca... nu am cuvinte. Aproape ca mi-au dat lacrimile cand o citeam. E frumos sa vezi un om atat de sensibil cu un talent atat de mare. Sper sa devii o mare poeta. Bafta `. Fundita? si vrei sa fim prietene?
Cineva te a rugat sa i arati o poezie despre un loc secret sau cava de genul, pentru ce? pentru a te cunoaste mai bine...de ce?
Poezia ta este plina de iubire si nu lasa in micro universul inimii tale sa patrunda pe furis minciuna
p
Buna. Intrebarea ta mi-a atras atentia pentru ca si eu scriu poezii de ceva ani.Stiu cum e sa ai dorinta de a primi pareri sincere si argumente solide, deci...asta voi face.
Poezia ta in ansamblu e buna, transmite un mesaj si toate cele. Rima e prezenta si ea, insa.sunt simple versurile.Pot spune ca nu scrii de foarte mult timp,insa nici oribila nu e. Deci da, poti arata ce ai scris acelui cineva, cred ca o sa aprecieze.
Spor la scris!
Parerea mea e ca folosesti prea mult cuvintul,, dar,,
in rest pare a fi draguta...
Poezia ta e cu adevarat frumoasa si intr-un fel este despre Societatea noastra! Funda?
Salut. Parerea mea despre poezia ta... este una FOARTE buna!
Are... mister, poti sa simti cu adevarat versurile. Este o poezie foarte frumoasa, si mi-se pare, ca tu chiar ai talent. Vorbesti despre iubire.despre...ceva care poate nu se va stii nici-o data! Imi place Foarte bine!
-Shine
LisaJulie întreabă: