anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cineva poate spune: "Nu vreau sa fiu manipulat de nimeni", dar omite ca ceea ce stie despre realitatea inconjuratoare in proportie de 95% e informatie citita si auzita si vazuta de la altii in timp ce doar 5% informatie este observata direct de el de la sursele de informatii. Cat priveste propria viata raportul se inverseaza adica 95% vede cu proprii ochi in timp ce 5% stie altii despre el in timp ce acel 5% nu-stie despre el adica un chirurg stie mai mult ce e in el decat el sau altii stiu mai bine decat el despre el in acea proportie de 5%. Cum poate, in aceste conditii, cineva sa nu ajunga manipulat si sa slujeasca intereselor altora in detrimentul propriilor interese de drept?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Absolut aberanta teoria ta
e ca si cum ai zice ca fiecare om trebuie sa ia de la zero toate lucrurile care s au inventat si s au descoperit pe parcursul a mii de ani

| T0T a răspuns:

Ce poate fi cea mai logică chestie e matematica, aia dacă o înțelegi nu te manipulează nici dracul. În rest sunt de acord cu primul răspuns. Eu ți-am mai zis-o ție odată Vasille. De ce nu trăiești în pădure? Sau să te duci în munți cum plănuiesc creștinii tăi? Acolo vă e locul dacă știința nu o agreați însă voi sunteți cei mai ipocriți oameni, poate, folosiți tehnologia oamenilor de știință ca să negați știința și o faceți în cel mai pueril mod.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prin analiza comparativa plecand de la lucrurile reale observate cu proprii ochi.