Imposibil nu este. Câteva luni de zile am lucrat cate 80-90h/pe sapt și se resimțea in tot corpul, este foarte solicitant, însă, mai ales când lupți pentru afacerea ta, ai alta satisfacție și alta forța de munca.
Ala bate din gura a prostu,se lauda numa.Ce sa lucreza ma ala, lucru pentru el inseamna sa stea acolo pe linga muncitori, nu ca afacut el ceva, nu mai puneti botu la gargara aluia.
De ala numa gura este de el.A avut noroc, asta e adevaru, nu ca mers pe ceva sigur si constant.Nu vedeti ce gargaragiu este,un laudaros,acu vine cu ceva,acum o da cotita,acu e mare,a,cu e falimentar
Mie personal nu mi se pare serios deloc, de dus mintea il duce ca si pe altii, dci pentru cei care il credeti geniu, las-o ca macane, daca si asta e geniu neam dat dreacu. este un figurant, aia e tot.
Bine or sa vina unia sa zica pai cum uite ca facut.Stati usor ca n-a facut el, au facut altii, el habar nu are mai de nimic.doara bate din gura.
Faptul ca facut bani si s-a apucat de una alta aia nu inseamna cai geniu.
Geniile nu au fost bogati,arata unu geniu si era bogat poate Edison,dar nu stim asa multe nici de ala.
In rest erau saraci,lucrau pentru altii.
Ca sta prin fabrici si uzine, este pentru ca e agitat, pentru ca acu urca in ceva acu coboara in prapastie, ii este frica, nu stie exact ce sa faca.
Deci este asa se lasa purtat de val, nu este omu care sa stie exact cum merg lucrurile ori in ce directie.
Parca a avut un bordel, sau il confund? Daca a lucrat acolo, nu se pune. Ca manager.
Depinde ce lucrezi. Eu dorm aprox 4 ore pe noapte, si daca e sa pun restul ca munca, lucrez 140 de ore pe saptamana (8 la locul de munca), sau hai sa zicem 120, ca in weekend dorm mai mult.
Elon Musk are Asperger, asa ca nu este sanatos mintal. Are cateva hobby-uri iar alea sunt obsesive. Cand munca respectiva iti place, atunci aia nu mai este munca, este o placere. Cred ca omul este un day-dreamer.
Toate geniile din lume au fost atinse de mana nebuniei, iar aia se numeste adesea TSA (tulburare de spectru autist), mai nou in ea se incadreaza si Asperger-ul care este o forma mai functionala a tulburarii. Cateva exemple: Einstein, Nicola Tesla, Bil Gates, John Forbes Nash, posibil si Mark Zuckerberg, dar nu este inca confirmat, la fel este posibil si Eminem (da, un rapper, dar cu niste abilitati exceptionale) si cu siguranta Alan Turing, inventatorul computerului si cel ce a spart enigma in WWII. Toti acesti indivizi au o constructie neurologica diferita de cea a majoritatii oamenilor si se caracterizeaza prin abilitati sociale reduse, dar pot excela in domenii bizare uneori reduse la numar, au interese restrictive.
Turing, nu Turin.
Ok, mersi.
Pe scurt sunt niste retardati sociali care habar nu au sa se poarte in societate de asta erau si exclusi de multe ori si-si gaseau alinarea in 'laborator', insa erau/sunt geniali in ceea ce fac, in domeniile in care au activat.
Pe langa ce ai spus tu, tulburarea de spectru autist desi eu as incadra si in alt tip de afectiuni mintale ceea ce multe dintre genii au avut pe parcursul vietii...multe dintre mintile luminate ale lumii au suferit spre sfarsitul vietii de dementa sau alte boli asemenea, imi vine in minte un singur nume la ora asta si anume celebra autoare Agatha Christie.
Nu te contrez, pe subiectul acesta sigur esti mai informat decat mine.
Taică-su a deținut o mină de smaralde în Africa de Sud pe timpul apartheidului deci ca să crezi o astfel de fabulație trebuie să fii naiv, neinformat sau lingător de cizme pentru bogați. Nu există niciun CEO pe planetă care să lucreze 100 de ore pe săptămână. Ai văzut charturile alea pe internet despre timpul de muncă al unui CEO? Literalmente includ chestii precum călătorii, mese, programări personale, workout. Când capitaliștii spun că lucrează 100 de ore pe săptămână, ce spun de fapt e că ăsta e numărul de ore în care nu dorm.
Asta e o trăsătură clasică a propagandei capitaliste. E o metodă bună de a îi face pe oameni să creadă că singurul motiv pentru care oamenii săraci există este pentru că acei săraci sunt leneși spre deosebire de bogații minunați care muncesc și e o metodă bună de a induce cultura burn out prin a îi face pe oameni să creadă că dacă muncesc non-stop zi și noapte vor avea și ei o șansă de a ajunge putred de bogați.
Colaboraționismul claselor e și un element esențial al retoricii fasciste. Prin a îndoctrina clasa muncitoare să creadă că patronii au aceleași griji și probleme precum indivizii normali, îi pot face să uite de problemele de clasă pentru a îi focusa să lupte între ei pe domenii precum sex, rasă, etnie, națiune, religie, orientare sexuală, identitate de gen, dizabilități etc.
Cum altii pot alerga continuu(ex zile) fara sa li se secrete in muschi acid lactic(eroare genetica) de ce alti n-ar putea lucra ca robotii?
E ca si cum am zice ca suntem singuri in univers, si nu suntem din pacate. Inca nu percepem tot universul la fel cum o furnica nu percepe planeta pamant darmite mai departe.
Pai omu' e nebun, probabil e cat se poate de posibil avand in vedere cate lucruri a realizat. Daca te uiti la unele interviuri cu el spune ca doarme 6 ore pe zi (mai putin nu deoarece productivitatea scade) si doarme la el prin fabrici
Eu recomand sa-i cititi cartea, dupa care sa va dati cu parerea. 100 de ore mi se pare imposibil pe o durata de 15 ani. Daca e sa faci o medie probabil 80 ar fi rezonabil.
Nu, lumea crede ce Elon sta in laboratoru lui dexter toata ziua si face minuni technologice dar nu e cazu, e un bilionar la fel de diabolic ca orice alt bilionar, nu stiu cum o ajuns lumea sa creada ca e ceva super geniu philanthropist da e evident ca o turnat o tona de bani sa mentina fasada asta.
anonim_4396 întreabă: