| Dorotheea21 a întrebat:

Completati voi, sunt curioasa: big grin
Cine crede in existenta extraterestrilor fara dovezi este?
Cine crede in existenta unui designer universal este?
Acum avem Wikipedia
"Termenul de atom apare pentru prima data catre anul 450 î.e.n".
"Au trecut însă 2000 de ani până când teoria atomică a fost formulată științific".

Cum s-au numit cei care au crezut 2000 de ani in aceasta teorie?

31 răspunsuri:
| Atlas33 a răspuns:

Cine crede in existenta acestor lucruri, sunt minti deschise spre cunoastere, minti ce lasa spatiu imaginatiei si gandurilor profunde care cauta sa escaladeze acest zid invizibil ce ne impiedica sa razbatem dincolo de limita ce ne-a fost impusa.Sa-mi imaginez ca in acest vast univers as exista doar eu,pe aceasta bucata de pamant care,la scara cosmica nici nu exista macar,mi-ar parea pur si simplu o risipa de spatiu,de-aici apare gandul ca undeva ar putea exista un altul, deci ce sunt eu ca imi pun intrebarea asta? Daca nu mi-ar fi fost inoculata inca din facere capacitatea de a-mi pune intrebarea asta, atunci poate ca m-as fi considerat un razvratit, un eretic, un nebun.Atata timp cat eu, o nimicnicie in ocmparatie cu universul, reusesc sa-l cuprind cu mintea atunci imi voi pune intrebari pana nu voi mai avea ce sa ma intreb. Ceea ce ma roade cel mai tare decat extraterestrii si acest designer, ar fi, cine este acest cineva ce ma face sa ma intreb asta acum?