Eu primesc ajutor divin in fiecare clipa din viata mea.El este Dumnezeu care poarta de grija.In orice circumstanta ma aflu, El ma intareste imi da putere si ajutor.De la El vin toate lucrurile.De aceea il iubesc si vreau sa-mi petrec toata viata calauzita de El.
Da,consider.Acest lucru mi-a intarit credinta foarte tare.Eram in stare critica,ma simteam foarte rau,m-am rugat neincetat, s-au rugat si cei dragi pentru mine si deodata neasteptat mi-am revenit si am putut sa merg pe picioarele mele, am putut sa ma bucur iar de viata si sa fiu normal.De atunci cred cu tarie in El si daca inainte aveam indoieli acum nu mai am.Numai bine
'' Dar, multumita ajutorului lui Dumnezeu, am ramas in viata pana in ziua aceasta; si am marturisit inaintea celor mici si celor mari, fara sa ma departez cu nimic de la ce au spus Prorocii...''.
Fapte 26:22.
Nu, n-am primit si nici nu cred ca a primit cineva, si daca exista o divinitate nu cred ca se implica in vietile noastre, altfel unde ar fi liberul-arbitru?
El imi da puterea de a merge mai departe,El mi-a deschis ochii in viata,chiar daca uneori am crezut ca e prea tarziu...
El imi da sperante, iubire, sanatate si putere in a trece prin toate.El ne iubeste!
Eu chiar cred ca am primit ajutor, poate chiar in fiecare zi Dumnezeu imi ghideaza pasii. Dar au fost unele momente in care chiar am simtit ca cineva m-a ajutat sa am mai multa incredere si sa uit de griji. Iti dau 1 exemplu, ca atunci la momentul respectiv, a fost inexplicabil pentru mine. O data, la examenul de la scoala de soferi, la oras, cand eram foarte panicata inainte si imi era frica- dar pur si simplu cand s-a urcat politistul in masina si am inceput sa dau proba- toate problemele si grijile au disparut.Pur si simplu am uitat de toti din jur si am condus cred, ca cel mai bine din viata mea ...Si de atunci, am mai multa incredere in ajutorul asta divin de care zici tu, si sunt sigura ca exista.
Cu siguranta, am prmit ajutor de la Tatal Ceresc si am fost vindecat sufleteste, vindecat fizic, binecuvantat material. Si nu numai atata, ci de fiecare data cand am nevoie de ajutor imi da cele mai bune sfaturi. Dumnezeu este cel mai bun partener de afaceri pe care l-as fi putut avea vreodata si cel mai bun prieten care nu ma lasa niciodata in probleme, imi este frate cand am nevoie, tata. Dar pentru cat de multe a facut si face pentru mine trebuie sa il ascult si sa nu il mai supar prin pacatele mele. Sper ca ti am fost de folos. fi binecuvantat!