| Victoria a întrebat:

Considerati ca destinul si-l face fiecare sau ca "ce ti-e scris, in frunte ti-e pus"?

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

In mare masura norocul ti-l faci singur daca ai o viziune realista asupra vietii. Exista si un dat din nastere care nu poate fi schimbat in totalitate.Intamplarea joaca si ea un rol foarte important in realizarea unui om.

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu.Mai e si vorba aia "Ce-ti faci cu mana ta se numeste lucru manual"
Foarte adevaratabig grin

| RooN a răspuns:

Nu cred in destinbig grin parerea mea e ca omul isi face totul cu mana lui, fie ele bune fie reletongue
Urmareste filmul "Secretul" este plictisitor dar tot pe faza asta se bazeaza daca iti pui in minte ceva si te gandesi mereu la acel lucru, se va indeplinihappy

| Malvina24 a răspuns:

Destinul si-l face omul cu mana lui! Nu e nimic scris!

| moonY a răspuns:

ti'l faci singur, dar cel mai urat este ca uneori nu depinde totul doar de tine ci iti poate fi influentat de cei din jur

auran
| auran a răspuns:

Cred ca adevarul este undeva pe la mijloc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desegur ca destinul ti-l faci singur.

| JayMichael a răspuns:

Destinul si-l face fiecare cu siguranta singur, desi, daca nu actioneaza cum trebuie (si nimeni nu stie sigur cum "trebuie"), risca sa mearga pe un drum voalat, sa treaca prin viata (greutatile si lucrurile ei bune) fara sa aiba vreun strop de independenta interioara, desi nu isi da seama...parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca noi ne "scriem" destinul.Lucrurile pe care le facem si deciziile pe care le luam in prezent ne vor influenta viitorul.

| 16.laura.16 a răspuns:

Nu exista destin! Existam doar noi cu visele noastre!

| EUSIATIT a răspuns:

Fiecare crede ce vrea. Adevarul[la mijloc]

| Ianna33 a răspuns:

Sunt unele intamplari care sunt "scrise" in viata noastra. In afara de acestea, suntem liberi sa alegem ce e bine sau ce e rau pentru noi.

Întrebări similare