Nu prea cred. Daca un om este, atunci nu inseamna ca si ceilanti oameni il vor urma.Cit este de bun, de rau sau daunator asta apreciaza fiecare dupa starile in care se afla in momentul intilnirii.Doar nu crezi ca as lasa o partida teapana de sex pentru a-l citi pe Cioran? Ar fi culmea.
Nu este, concepţiile vechi trebuiesc înoite.Nu mi se pare normal ca noi încă să credem că suntem creaţi de d-zeu sau să ne rugăm exact cum o făceau oameni şi în evul mediu.
E bărbat, man, are pompă, nu te ambala, ține-ți hormonii în lesă.
izabella e barbat, si ce daca?
Mă gândeam că e ceva ce ar trebui să știi. Dacă știai deja, să-mi fie cu pardon, dar mai lipsea să-i dai un două puncte steluță, să completezi buchetul, mai sus.
da mai, am scapat din vedere ihhhhhhhhh
Răsfirat, nu e periculos. Ca poziție generală a unei societăți/civilizații, e dezastruos, fiindcă e leneș, apatic, lipsit de argumente sau vreo contribuție, dizgrațios. El respinge și neagă, ca un țânc răsfățat, căruia nu-i place mâncarea pe care i-o pui în față și strâmbă din nas la orice, dar nici nu pune mâna pe cratiță, să-și gătească singur. Da' mai dă-te-n...
Un fel agnostic -ateism, mi se pare foarte buna filozofia si eu unu cred la fel da sunt atatea filozofii eu unu am combinat ateismul cu agnosticismul pana a iesit ceva de genul nu afirm ca nu exista dumnezeu dar nici nu o infirm pentru ca nu exista dovezi care sai sustinta existenta ateism negativ
nu cred ca este daunator din contra este foarte bun este o filozofie buna pentru ca ne indeamna la cunoastere, gandire rationala
HepHap întreabă: