Tot timpul va mai rămâne ceva de învăţat, dar cel mai important lucru este să poţi înţelege ceea ce înveţi.
Practica de zi cu zi confirma proverbul.Cati oameni ajunsi la batranete nu folosesc astazi calculatorul sau internetul!? In vremea scolirii lor nici nu se putea gandi cineva la asa ceva.Chiar si un cioban batran din creierii muntilor ajunge sa invete lucruri noi despre cresterea mioarelor sau despre prelucrarea laptelui.
Normal ca este adevarat. Intrebarea e gratuita. Pai stie un copil de un an la fel cat stie unul de 10 ani, sau cat stie un tanar de 23 de ani? Este ca si cand ai intreba: Este adevarat ca daca nu mai respiri mori? Raspunsuri evidente.
Da.Pe tot parcursul vieţii înveţi,înveţi şi iar înveţi şi, cu toate astea, nu ajungi să le ştii niciodată pe toate.De la oricine ai ceva de învăţat.
Chiar şi de la cei pe care nu îi suporţi... poţi învăţa să nu fii ca ei .
Eu consider ca este adevarat.Din moment ce ai comis o fapta ai mai multa experienta pentru cand o vei face a doua oara.
Da este foarte adevarat din greseli invatam cu toti sau din greselile altora, daca isi asumi greselea esti constient de ea dai dovada de maturitate
Dacă este deschis, da. Din păcate, înaintarea în etate așterne peste majoritatea oamenilor închistare, se dezvoltă în noi un spirit încuiat și non-cooperant. Bătrânii, de obicei, decad în stadiul adolescentin, de unde se cred stăpâni asupra tuturor principiilor vieții și ordinii. Doar că, spre deosebire de adolescenți, care cred că știu tot, dar își schimbă părerile de la o săptămâna la alta, ei ajung lipsiți de receptivitate la idei și stimuli veniți din exterior și rămân cu una și bună până-n mormânt. Factorul comun e doar credința că poartă dreptatea în sân.
Este foarte adevarat.Gandeste-te la o greseala pe care ai facut-o, consecintele si de ce nu o sa o mai faci.Raspuns:pentru ca ai invatat ce sa nu faci cand sa nu faci.
CaleaCeaDreapta întreabă:
AvalohAlyn întreabă: