| Just1dream a întrebat:

Considerati ca sloganul "Fi tu schimbarea pe care o vrei in lume" este corect si aplicabil in viata reala?

dau funda pentru cel mai bun raspuns

8 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Daca are implicatii personale, da, este perfect aplicabil si corect doar pentru automotivare.

| bebetho a răspuns:

E corect dar e greu de aplicat în totalitate. Dacă o societate ar aplica în totalitate principiu acesta ar fi un fel de Atlantida.

| Gorillaz a răspuns:

Pai eu ma gandesc ca schimbarea pleaca de la fiecare om in parte, si vezi altfel lumea daca participi si tu la schimbarea acesteia, poate te urmeaza si altii, poate te ajuta si melodia aceea a lui michael jackson, change the world, change the person in the mirror sau ceva de genul nu mai itn minte ca nu am mai ascultat de ceva vreme, incetul cu incetul se fabrica otetul, om dupa om, ajunge lumea mai buna ( din pacate totul devine azi mai rau, si asta si pentru ca e mai usor sa fii rau decat bun si influentele negative sunt mai mari decat cele pozitive)

| AlxMro a răspuns:

Da este corecta din toate punctele de vedere. Cred ca sugereza ca tu sa fii un exemplu pentru alti. Acuma depinde de om. daca un drogat devine "schimbare pe care o vrea in lume" nu o sa il luam ca pe un exemplu...

| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Acest citat spune multe. daca tu vrei o schimbare majora la nivel de cultura, oameni in general, societate, comunitate, atunci trebuie intai sa te uiti la tine, sa iti privesti defectele si sa incerci sa le indrepti, sa te "dezbraci" de acel ambalaj pe care l-ai purtat si sa incepi prin a-ti pasa de ceilalti, provocandu-te pe tine insuti si incercand sa obtii o diferenta pozitiva.
degeaba incerci prin diverse actiuni sa-i schimbi pe ceilalti din jur, daca tu nu incerci sa schimbi nimic la propria persoana. este important sa iti asumi actiunile nu numai sa accentuezi greselile celorlalti, ci sa le descoperi pe ale tale si sa incerci sa remediezi consecintele lor.
intai pune-te pe tine la punct, apoi incearca sa schimbi ceva la viata ta. in ce ii priveste pe cei din jur, oricat ai incerca sa-i modelezi si pe ei in bine, fiecare are o alta mentalitate, opinii diferite de ale tale, de aceea nu se vor lasa influentati. ca sa-i poti insa convinge de niste cuvinte pe care le tot spui, trebuie sa treci si la fapte. iar asta se poate face doar daca actionezi la persoana ta. cam asta inteleg eu. happy

| Flav a răspuns:

Sloganuri cu greseli gramaticale? Da, toti o dam in filosofii in ziua de azi. Mi-e rau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.schimbarea trebuie sa inceapa cu tine insuti.nu poti schimba nimic in jurul tau, referitor la oameni.dar te poti schimba tu.la multi le e frica de schimbare.de aia merge lumea prost, si o ia la vale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inutila pentru ca, oricum ar fi, in final tot prostia va domina si deci nu vom determina nici o schimbare.