Cofirmat de EDU? Atunci ma numesc eu EDU peste noapte. Nu are nicio importanta cu ce subiect incepi, conteaza sa incepi si sa termini. Ordinea este cea pe care o vrei tu, iar la partea cu limitarea poti sa mai ceri foi de exeman. Succes
Vreau sa ma limitez in timp.
Nu o sa te depuncteze petru asta, dar sfatul meu este sa respecti ordinea daca tu vrei sa incepi cu ultimul poti face asta pe ciorna si in felul asta le poti aseza in ordine pe fisa de examen. Desi trebuie mare atentie la timp in felul asta si sa evitzi sa scrii tot pe ciorna adica sa pui pe ea doar ideile principale sa te ajute sa nu le uiti. Stiu ca iti este mai comod sa le faci direct pe fisa de examen dar si profesori care o sa corecteze prefera sa le citeasca la rand nu sa le caute printre pagini si poti avea norocul sa cada lucrarea ta la un profesor obosit, satul sa corecteze si sa iti depuncteze ceva mai mult doar petru ca l-ai facut sa caute, Cu ajutorul ciornei poti evita si tu unele greseli de genul, civintelor uitate, propozitzii prost alcatuite etc.Mult moroc, sa iti pastrezi calmul si sa iei o nota cat mai mare.
RAY întreabă: