,,Dacă aş putea, aş aduce întreaga lume în agonie, pentru a realiza o purificare din rădăcini a vieţii; aş pune flăcări arzătoare şi insinuante la aceste rădăcini, nu pentru a le distruge, ci pentru a le da altă seva şi altă căldură. Focul pe care l-aş pune eu acestei lumi n-ar aduce ruine, ci o transfigurare cosmică, esenţială."
Dar nu pot, deci stau în casă. Încerc mai târziu, când toată lumea doarme.
Nu ies nenea @caractere ca nu are cine sa-mi schimbe pampersi ca sunt mic si poluez atmosfera cand marea duhoare iese din cazanul meu care proceseaza elemente naturale tramsformate in căcăţoi si-ti dă nasul inapoi.
Mă prăjesc, am examen...
Mă prăjesc, mă prăjesc... mă prăjesc.
Da, ăsta-i motivul.
Deoarece trecutul si viitorul in echivalenta sa nu imi permit a socializa cu persoane necunoscute din adancurile parcurilor
Pentru ca o idee sa fie adevarata...neaparat trebuie sa iesim la plimbare,"according to" utilitaristi, acestia sustineau ca valoarea de adevar a acesteia e data de beneficiile aduse campului experientei personale.Campul meu sarac inca nu si-a gasit cultivatorul potrivit dar stiu sigur, something is there and is ...Omg(Omaha)!
Avem si noi treaba ma trolule...ce sa facem afara acum...maine am examen si stau sa raspund la troli pe TPU pssst
Caractere, ia-te de cei care defriseaza padurile daca vrei sa iasa copii afara, unde sa-i trimitzi in noxele astea? sau ai teama ca te surclaseaza in inteligenta
Păi bre nea caractere afară e cald ce naibii să facem acolo vrei să facem insolaţie du-te tu să vezi cum e!
Ca sunt prea prosti sa respire unii nu ies ca nu are cu cine uni nu ies din cauza caldurii.
Pentru ca locuim la bloc ombre! sin plus daca am locui la tara crede-ma as iesi de 1000 de ori pe zi
florina_9096 întreabă:
anonim_4396 întreabă: