Da si cred si in Mos Craciun, Zana Maseluta, Mos Nicolae... sa fim seriosi.
Ahahahahahahaha! Eu cand am zis ca femeia e geniala, e geniala.
Da, doamna Marioara!
Da, da, şi în Yeti, şi Big Foot, şi hipopotamul ăla purpuriu cu urechi de marţipan.
Ma,dar tu crezi in dumnezeu? Pentru ca, dupa cum se vede, incepi sa-i cam strici lucrarea.Noapte buna!
Acum serios...chiar ai dovedit ca esti proasta rau! Am tendinta sa cred, ca esti vreo frustranta care nu are ce face. Absolut toate intrebarile tale au tema religioasa, continutul fiind unul lipsit de logica (voi credeti, voi faceti, voi iubiti, pagani, sfarsitul lumi). Apropo in ceea ce priveste cultura, NO COMENT! Am observat ca nu este prima oara cand scrii "copi" este deja a 3-a oara Wtf... Femeie!
Auzi mai, Marioara.tu ce satana cauti pe TPU, n-ar trebui sa fii la biserica? sau pe ceva site-uri d-alea pentru habotnici gen sectaluioshca.rai sau credindrac.iad
Ca pe aici cam enervezi pe toata lumea cu intrebarile tale abstracte si sa stii ca superioritatea nu ti-o demonstrezi, ci doar prostia fata de tine insati in primul rand. Fie ca esti cine spui ca esti, fie ca ai un cont facut la misto, cert este ca esti un om lipsit de precocupari normale, si n-ai viata. Hai, du-te aprinde o lumanare
(PS: ai un os de la mine pentru ca esti credincioasa, pardon, habotnica; data viitoare iti dau tot cimitirul)
Ontopic: nu, nu cred, sunt agnostica.
Copi?! nu mai merge xeroxul!
nu. nu cred in dumnezeu!
de mica am schimbat foarte multe religi. eu sunt botezata ortodox dar am crezut in ceea catolia, martori lui iehova, evanghelista pana si in cea mulsuma.si mi-am dat seama ca in nici una dintre aceste religi nu exista nici un pic de adevar. prefer sa ma definesc ateo.
1) Copi sunt acele foi srise cu ceva pe care le tragi la xerox, imprimanta etc.
2)Da cred in Dumnezeu.
Sincer eu cred in Dumnezeu...De ce? Simplu.Stim din punct de vedere stintific, conform oamenilor de știință, la formarea universului au fost create două cantități egale de materie și antimaterie.Materia aia trebuie sa fi venit de undeva.Si aici apare partea cu Dumnezeu.De asemenea cred, nu pentru ca asa spune in biblie, ci pur si simplu pentru ca il simt ca este langa mine si imi asculta toate rugaciunile.Un exemplu pe care pe mine cel putin m-a convins ca El exista este urmatorul:In 2009 la sfarsitul anului ai mei trebuiau sa mearga in Bucuresti sa petreaca Sfintele Pasti.Eu am simtit ca daca se vor duce se va intampla ceva rau si m-am rugat seara de seara sa se intample ceva.Si asa s-a si intamplat in dimineata in care trebuiau sa plece mi-au aparut bubite pe corp. Aveam varicela...Probabil veti spune ca e coincidenta.Varicela mea nu le-a oprit vointa de a merge la Bucuresti cu toate ca verisoara mea de acolo era insarcinata si foarte vulnerabila.Asa ca dupa ce am aflat ca am varicela peste o ora a sunat telefonul.Matusa mea care era in oras cu noi ne-a anuntat ca o colega de-a ei avea gripa porcina. Faza era ca si ea si mama mea lucrau cu acea colega.Si astfel nu a mai plecat nimeni la Bucuresti.Eu nu tin cont de religii pentru ca, cred ca toate au un pic de adevar in ele si toate religiile se rezuma la un Dumnezeu atotputernic.
Referitor la raspunsuri.
Cum sa nu crezi in Dumnezeu daca sunt atatea dovezi privind existenta Lui.
Nici nu va dati seama cum va pedepseste pentru ca nu credti in El
Nu. Consider ca religiile de toate felurile sunt facute pentru a determina mase de oameni sa aiba anumite principii bune, pe care nu le-ar insusi altfel decat crezand ca sunt sub puterea unei divinitati care ii rasplateste sau pedepseste. Este urat ca de-a lungul timpului oameni rai s-au folosit si se folosesc de religie pentru ai controla pe altii in scopurile lor.
Nici fratemiu de 9 ani nu crede in rahatu asta
Dzeu exista la fel ca mos craciuuun
aa.
btw
@RP : zici de asta ca e analfabeta si ca nu stie a scrie corect si acordat dar pe tine te-ai vaazut darling?! :*
Din cate stiu eu forma corecta este RELIGII nu religi cum zisei tuu!
Copii copaci batuti de soarta!
Lilia2621 întreabă: