| Joker3134 a întrebat:

Crdeti ca daca vom evolua incontinuu,o sa ne ducem asa la infinit? daca nu, spuneti-mi cum credeti ca s-ar putea sfarsi totul daca vom mai supravietui 1milion de ani? Deja atunci sunt slabe sanse de vreun razboi, dati-mi cat mai multe idei care ar putea duce la the end of the world dupa 1milion de ani.Nici meteoritii n-ar mai fi probleme,deja am coloniza planete, deci n-ar fi sfarsitul.

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Din pacate cand il vad pe uni care sunt la putere ma indoiesc ca apucam secolul 22

| sierra1 a răspuns:

Există o teorie numita ZEG - cred că s-ar potrivi aici.
Și mai e o teorie a ciclității fenomenelor și proceseleor. Un punct de reset și iar de la zero.
Sigur aș putea să dau copy-paste de pe diferite site-uri și să umplu postarea. Dar netul e liber pentru toți pentr informare! Ai stofă de filozof?

| LPCTSTR a răspuns:

Cum nu vom reusi sa colonizam alte planete de la n mii sau milioane de ani lumina, doar sa supravietuim dupa cateva coliziuni cu alte corpuri insa tot degeaba.
Zic degeaba pentru ca peste 5 miliarde de ani Soarele va ramane fara hidrogen si astfel transformandu-se intr-o giganta rosie si in tot acel timp de transformare degajand cantitati imense de caldura.
Deci nu numai ca suntem izolati dar viata nu mai capata sens, nu se mai poate considera ca viata are un scop atat timp cat toti stim ca ceea ce facem acum va exista inca ceva timp iar apoi totul va fi eradicat.
De asta ma si intreb: se mai merita sa invat de 10 cand pot lua 8 si sa stiu ca totul este degeaba?

| SG1995 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Pai tu personal nu esti afectat decat daca nu traiesti milioane de ani, deci da merita daca vrei asta.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Devierea traiectoriei meteoritilor=vax; colonizarea altor planete=vax. o noua glaciatiune si "reamprospatarea" speciei umane=plauzibil

Răspuns utilizator avertizat
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Joker3134):

1. planetele locuibile sunt mult prea departe, in ani lumina de osibilitatea de a fi colonizate.
2. continuitatea speciei umane dincolo de o noua glaciatiune nu inseamna nici pe departe "the end of the world"!winking tongue laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Joker3134):

Se repeta dezvoltarea stiintifica, tehnologica, lingvistica a grupusculelor care supravietuiesc glaciatiunii inceputa in urma cu 15-25 de ani. in urmatorii 50-80 de ani se vor amplifica vizibil efectele racirii terrei

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Cea mai apropiata exoplaneta probabil-nu sigur lociubila inca se afla la 3, 8 ani lumina de sistemul nostru solar. cum, cand, cu ce veghicole si cu ce viteza te deplasezi pana acolo? cum supravietuiesc "germenii" umanoizi pe perioada calatoriei? tonguewinking laughing

| Adrian_Mares_1972 a răspuns:

Https://youtu.be/OeMEeKyk-ho. Incearca sa urmaresti seriile astea.Vei descoperii lucruri interesante.