| laurentiu80 a întrebat:

Crdeti ca pe viitor, o nava va putea ateriza pe soare?

53 răspunsuri:
| mdi a răspuns:

Imposibil laughing nu exista material care sa reziste la temperatura soarelui big grin

| Seby80 a răspuns:

Deocamdata nu s-a inventat nici un metal asa puternic ca sa reziste pe soare, si in schimb, nu e nimic special sa aterizeze pe el, se stie doar ca aceasta stea uriasa (asa o vedem noi, sunt altele de 10 de ori mai mari) elibereaza un gaz care arde mereu. Dar ca sa iti raspund mai pe scurt, NU este posibil ACUM.

| xzzyzy a răspuns:

Sincer depinde de soare, pentru ca daca se va mai raci sigur, sau daca se vor inventa tot felul de costume termoprotectoare si tot felul de ciudatenii, sigur happy. Eu sunt sigura deoarece omenirea nu se va opri niciodata din a evolua ^_^

| 4b a răspuns:

Habar n-am...cine stie ce bunik s-o mai inventa pana atunci?!winking

| TuningPhotoshopX a răspuns:

În două cuvinte: Deocamdată, nu!

| ombladon a răspuns:

Da,cand o sa se stinga soarele, idiotule

| Cosminovici18 a răspuns (pentru ombladon):

Chiar trebuie sa le raspunzi oamenilor vulgar?

Răspuns utilizator avertizat
| laurentiu80 explică (pentru ombladon):

Nu ti-am cerut parerea ta manelarule.

| 1Mihai1 a răspuns:

Nu cred...

| armanu a răspuns (pentru J0KeRuL):

Tu esti prost, de dai prinm gropi, nici nu stiu ce cauti pe aici, mai bine te-ai duce sa-ti bagi capul in pamant, de rusine, sa nu te vada nimeni, mai vrei si funda! Auzi, cica noaptea soarele se raceste!

| κλάους a răspuns (pentru laurentiu80):

Hahahahahahah, numele lui e "obladon" laughing cum sa asculte manele? Si, 2. Odata ce postezi pe acest site, ceri parerea tuturor, my friend!

| AdyRo98 a răspuns:

Ar fi posibil sa se aterizeze pe soare dar e o problema..merge doar pe calculator sau in vise ca nu exista material sau aer conditionat care sa raceasca nava atat de repede

| mdi a răspuns (pentru J0KeRuL):

Vai de capu tau laughing))nu mai chiuli de la scoala laughing) cica noaptea soarele nu mai face caldura... acu fara suparare, dar esti VARZA!

| Cosminovici18 a răspuns (pentru J0KeRuL):

Te'am bagat cumva in seama? cred ca ai gresit persoana!

| armanu a răspuns (pentru xzzyzy):

Daca soarele se raceste, esti mort/moarta mai mult ca sigur! Ce tampenii mai scrii si tu. Si nu exista material care sa reziste la temperatura aia!

| mdi a răspuns (pentru J0KeRuL):

Ma smecherasule, tu ai zis ca noapte soarele nu arde inteligenta absoluta, nu ai zis ca se va stinge vrodata, lasa bautura daca faci urat laughing

| pwp a răspuns:

Nu,oricat de avansati vom fi in viitor nu vom putea stapani Soarele tongue

| WhatheWow a răspuns:

Eu cred ca ar trebui o noua categorie; " Aberatii Infantile ".

| Darkmagic a răspuns:

... rolling on the floor
Cea mai ciudata intrebare din ultima luna...si raspunsuri pe masura. laughing

NU, niciodata nu o sa aterizeze nimeni si nimic pe Soare.
Pentru ca NU exista o SUPRAFATA pe care sa aterizezi. Nu e nimic solid acolo, NU poti sa aterizezi pe...gaz. big grin
Toate stelele, (deci si Soarele nostru), sunt sfere de gaz mentinute in echilibru de gravitatie si de reactiile nucleare din interiorul lor. Deci indiferent de soliditatea materialului din care alcatuiesti nava...raspunsul e tot NU. big grin

| peru a răspuns (pentru ombladon):

Ma idiotule laughing soarele nu se va stinge niciodata! soarele se va transforma intr-o supernova adica, candva va face BUM si vor aparea noi planete etc.

| Wøodenpints a răspuns:

Să aterizeze pe soare...ca să ce? Şi pe soare nu poţi ateriza, chiar dacă nu ar avea o temperatură atât de ridicată.

| laurentiu80 explică (pentru Darkmagic):

Ai dreptate ..stiam...dar hidrogenul e sub forma lichida, ca si pe jupiter, ar putea sa aterizeze...dar naveta sa pluteasca cumva

| Darkmagic a răspuns (pentru laurentiu80):

happy Nu e lichid Laurentiu, e gaz. Insusi Jupiter este un gigant gazos, (nu a devenit o stea doar datorita masei sale reduse), dar e alcatuit ca si o stea, din gaze.
P.S. "Lichidele" de pe Jupiter sunt de nivel molecular, nu formeaza "lacuri", "mari" sau orice alta structura...pentru ca nu ar avea pe ce sa se sprijine. happy

| liliacALB a răspuns:

Nu cred, dar totodata (ma gandesc) ar fi inutil.

| WhatheWow a răspuns (pentru Darkmagic):

Pe Jupiter Hidrogenul e solid adica hidrogen metalic; mai faceti si voi un up date cunostintelor, mai si nu mai raspunde-ti asa aiurea!

| laurentiu80 explică (pentru WhatheWow):

Hidrogen metalic lichid...deci eu am avut dreptate. La fel ca si pe soare hidrogenul se gaseste in aceeasi stare.