Deocamdata nu s-a inventat nici un metal asa puternic ca sa reziste pe soare, si in schimb, nu e nimic special sa aterizeze pe el, se stie doar ca aceasta stea uriasa (asa o vedem noi, sunt altele de 10 de ori mai mari) elibereaza un gaz care arde mereu. Dar ca sa iti raspund mai pe scurt, NU este posibil ACUM.
Sincer depinde de soare, pentru ca daca se va mai raci sigur, sau daca se vor inventa tot felul de costume termoprotectoare si tot felul de ciudatenii, sigur . Eu sunt sigura deoarece omenirea nu se va opri niciodata din a evolua ^_^
Hahahahahahah, numele lui e "obladon" cum sa asculte manele? Si, 2. Odata ce postezi pe acest site, ceri parerea tuturor, my friend!
Ar fi posibil sa se aterizeze pe soare dar e o problema..merge doar pe calculator sau in vise ca nu exista material sau aer conditionat care sa raceasca nava atat de repede
...
Cea mai ciudata intrebare din ultima luna...si raspunsuri pe masura.
NU, niciodata nu o sa aterizeze nimeni si nimic pe Soare.
Pentru ca NU exista o SUPRAFATA pe care sa aterizezi. Nu e nimic solid acolo, NU poti sa aterizezi pe...gaz.
Toate stelele, (deci si Soarele nostru), sunt sfere de gaz mentinute in echilibru de gravitatie si de reactiile nucleare din interiorul lor. Deci indiferent de soliditatea materialului din care alcatuiesti nava...raspunsul e tot NU.
Să aterizeze pe soare...ca să ce? Şi pe soare nu poţi ateriza, chiar dacă nu ar avea o temperatură atât de ridicată.
Ai dreptate ..stiam...dar hidrogenul e sub forma lichida, ca si pe jupiter, ar putea sa aterizeze...dar naveta sa pluteasca cumva
Nu e lichid Laurentiu, e gaz. Insusi Jupiter este un gigant gazos, (nu a devenit o stea doar datorita masei sale reduse), dar e alcatuit ca si o stea, din gaze.
P.S. "Lichidele" de pe Jupiter sunt de nivel molecular, nu formeaza "lacuri", "mari" sau orice alta structura...pentru ca nu ar avea pe ce sa se sprijine.
Hidrogen metalic lichid...deci eu am avut dreptate. La fel ca si pe soare hidrogenul se gaseste in aceeasi stare.