| Anonim2x a întrebat:

Crede cineva in auto sugestie?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Autosugestia există şi pe TPU se manifestă cel mai bine la "Religie".

10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Eu nu, m-am auto-sugestionat mai inainte sa nu cred in asta, si nu mai cred.

| Mădă0611 a răspuns:

Da, si nu e doar credinta, o simt pe pielea mea, la propriu si la figurat cand stiu ca am praf pe mine, de exemplu, ma mananca pielea, dar daca pui fara ca eu sa stiu, nu ma mananca, iar cei care spun ca s-au "autosugestionat" habar n-au de sugestie si autosugestie.
Cel mai bine poti urmari cum functioneaza fiind atent/a la comportamentul celor care cred in supranatural, aici pune si vrajile, blestemele, astrologia...

| ErrorFound a răspuns:

De ce? straight face Trebuie sa crezi in ea sau ceva? In fine, auto sugestia e placebo(sau invers placebo e auto sugestia) si se refera la increderea in ceva fals pentru a trece cu bine peste un lucru. Placebo(sau auto sugestia) are putere de vindecare prin optimism insuflat organismului.

| Aimèeeee a răspuns:

Da.

| LittleLady a răspuns:

Eu chiar cred ca e cea mai buna arma impotriva depresiei! Conteaza si incurajarea celor din jur dar pana nu-ti pui ordine in ganduri si te autoincurajezi eu zic ca nu faci nimic...

| ViseleSmulgGratii a răspuns (pentru LittleLady):

Daca reusesti sa practici autosugestia cand intri in depresie(fara ancore emotionale), ai respectul meu.

| LittleLady a răspuns (pentru ViseleSmulgGratii):

happyChiar daca nu poti si nu poti incerci si iar incerci pana reusesti.Doar luptand vei putea obtine ceea ce-ti doresti. Vreau ca si tu sa faci la fel! Multa bafta :*!happy

| ViseleSmulgGratii a răspuns (pentru LittleLady):

Ce te face sa crezi ca nu fac la fel?

| LittleLady a răspuns (pentru ViseleSmulgGratii):

Nu stiu.Doar am zis si eu, n-am dat cu parul'...Foarte bine daca o faci!

| sabrina103 a răspuns:

Auto sugestia nu e de fapt placebo? Este de fapt o incedere falsa in ceva sau cineva. Nu este o incredere bazata pe convingere. Desi nu incurajez pesimismul, cred ca optimisti convinsi sunt auto-sugestivi.

Întrebări similare