Deja treaba se impute rau si o sa se imputa si mai rau. Stai asa, ca daca incep vitele sa explore...ateze gazele de sist la noi si or sa compromita apa potabila la greu, acush incepem sa vedem cum e si sa dai o gramada de bani pe niste apa potabila. Cei ce nu isi vor permite or sa inceapa sa moara pe capete/sa ajunga handicapati cum se intimpla acum cu aia de beau alcool contrafacut.
@ARF: Sint niste utopii foarte frumoase ce zici tu acolo. Eu sper sa colonizam cit mai curind alte planete, ca o sa mai treaca niste mii de ani pina ce omul isi va lasa deoparte natura distructiva care il caracterizeaza.
Umanitatea o sa isi schimbe constiinta colectiva si starea de ego ce are impact negativ asupra Planetei, cand o sa isi inteleaga rolul in Univers. Ca sa intelegi mai multe, citeste asta: http://audiospiritual.com/......%20Nou.pdf
Eu sunt mai pesimist fata de ARF...
Eu cred ca stratul de ozon o sa se distruga complet, asa ca se va face un fel de tavan deasupra pamantului ca sa ne apare de ultraviolete si vor fi numai lumini artificiale alimentate de niste panouri solare puse pe acel "tavan"...
Din cauza ca nu va mai fi lumina naturala plantele vor muri...(vom ramane fara oxigen natural)
Animalele vor muri si ele dupa un timp pentru ca nu vor mai avea ce sa manance...
Si asa vom ajunge sa mancam mancare sintetica...
Sau un altfel de viitor poti sa vezi in videoclipul asta: http://www.youtube.com/watch?v=zlX1hnE8Mbw
Si eu as dori ca omenirea sa isi dea seama, dar generatia noastra poate schimba lumea daca ne punem impotriva proiectelor daunatoare mediului (Exemplu: Exploatarea miniera cu cianura de la Rosia Montana)...
Omul nimic nu ea in serios pana viata nul ea pe ea in serios, ma ploua in cap injur ploaia nu ca sunt beat
Oamenii sunt prea lacomi sa ia masuri, cel putin deocamdata. Vedem tari ca SUA si China care doar se fac ca vor sa ia masuri impotriva incalzirii globale. In realitate nu vor sa renunte la cresterea economica si la competitia acerba dintre ele doua. Plus ca mai nou si Rusia se gandeste sa exploateze zacamintele din Oceanul Arctic. Asta e planul lor economic pentru urmatorii 50 de ani cel putin.
Cui îi pasă?
Eu sunt unul dintre cei care nu ia în serios lucrul ăsta.
Din partea mea, planeta poate să explodeze fix la o oră după ce mor eu. Nu-i datoria mea să fac o lume mai bună pentru cei care trăiesc mai mult decât mine.
Nu observi fiindca nu privesti unde trebuie. Ce ai vrea sa vezi in Romania?
Du-te in Japonia, Marea Britanie, Germania..acolo se face progresul.
Asa si trebuie, cei care nu se adapteaza la mediul inconjurator vor avea parte de judecata sfanta mai devreme. Din dinozauri au ramas doar oase...
Ce vrei sa spui? Crezi ca oameni se vor adapta la mediu cu un aer irespirabil
Da, de-aia s-au inventat mastiele de gaze si buteliile cu oxigen
Deci tu consideri ca lumea ar trebui sa se adapteze la haos. Apropo dinozauri de care ai zis tu au trait zeci de milioane de ani. La noi nici milionul nu se stie daca am atins
O sa-l atingem, fi fara grija. Tu iti aduci aminte ce zicea Stefan cand era sef al statului, moldova nu este a mea si asa mai departe? ai sa vezi a cui o sa fie moldova peste doua trei milioane de ani. De ce haos omule? pompierii cand merg la un incendiu si fac uz de masca si tubul de oxigen lichideaza un haos sau un incediu?
Cred deviezi de la subiect
Generatiile care se ocupa cu banastarea Pamantului cred ca o sa doarma pana le suna ceasul.La fel si urmatoarele.Cand situatia va fi grava abia atunci se vor lua masuri iar natura isi va recapata "sanatatea".Si ma refer ca natura poate fi "vindeacata". Deci sanse vor fi mereu.
Hei.
Eu cred ca se va schimba totul. Atunci cand oamenii o sa vada cand o sa aiba mai putine resurse, o sa ia lucrurile mai in serios. In plus, prin 2100 sau chiar mai tarziu, pun pariu pe 50 de lei ca o sa se inventeze masinarii care fac lemn natural. Nu o sa se mai taie copacii. Sau apa. SPer sa se inventeze ceva pentru a nu mai irosi apa potabila. La fel si cu deseurile. La fel si cu fabricile. Ar trebui ca fumul care ies din ele sa fie intr-un recipient special, dupa care sa fie transformat in oxigen. La fel si cu masinile.
Este doar o idee. Mia-m spus parera, deci sa nu razi!
Pa-pa.
M-am referit la modul oamenilor cum privesc problema