Este de ajuns doar ca mintea creeaza pntru ca toate creeatiile ei devin realitatea purtatorului acelei minti.
Depinde. Daca te ghidezi empiric in gandire atunci realitatea ta nu este deloc reala ci numai o "umbra pe peretele pesterii".
Da; dovadă sunt visele pe care nu le poţi deosebi de ''viaţa reală'' decât dacă îţi formezi anumite obiceiuri de verificare a realităţii în ''viaţa reală''.
Da. Mintea creeaza/influenteaza realitatea. Se poate dovedi. In momentul in care tu crezi ceva (de exemplu ca vrei primi o bicicleta) sau cel putin iti doresti ceva foarte mult, creierul tau emite un fel de unde in univers care se vor intoarce la tine (mai devreme sau mai tarziu) cu ceea ce iti doresti. Uitati.va la filmul "thee secret" explica totul. Deci intr.un anumit fel noi influentam mult realitatea. Sincer eu asta incerc sa fac de ceva vreme si imi iese. Incercati si voi cu cadourile de ziua voastra. Doritiva cu adevarat ceva, credeti ca veti proimi ceva si asa va fi sper ca am fost destul de clara
Sufletul gandeste? incredibil
Frate! Vad ca tu nu gandesti deloc! vad ca nici nu citesti! ca daca citeai si aveai cultura generala stiai la ce ma refeream...Da ma rog!
Nu cred ca mintea creeaza reaitatea...dar cred ca intr-o anumita masura o influenteaza
Totul depinde de felul in care fiecare priveste lucrurile. Da, eu cred ca mintea ne creeaza propria realitate.
Adică vrei să spui că TPU este realitatea?:-))
Adica totul e doar in mintea ta? Asta am vrut sa zic.