Vad multe raspunsuri care de care mai elevate pe diferite cai,cele mai multe fiind de domeniul prostiei(daca nu-mi pasa). Telepatia probabil atunci cind eram primitivi era un mod foarte activ de comunicare fiind implicat direct subconstientul caci era parte din instinct asemeni intuitiei.Dar,asa cum spuneam, omul a evoluat descoperind un alt mod de a comunica si deci nemaifiind nevoie de acea comunicare ea s-a pierdut in negura anilor aparind acum numai la unele persoane aproape intimplator, nu ca ar avea cine stie ce puteri, sau la interactiunea dintre om animal.Vad altii dispusi sa incerce unele antrenamente dar e la fel de timpita ideia pentru ca este implicat constientul.
Eu cred in asa ceva in plus,eu nopatecand visez visez ce o sa se intample,dar uneori sa nu credeti ca visez in fiecare seara asta,si telepatia e la fel de adevarata ca telechinezia,sau ca calatoria in timp, mi sa mai intamplat de cateva ori sa ma strige cineva si nu vedeam pe nimeni, einstein zicea ca e din cauza calatoriilor in timp
Pai cred ca exista pentru ca intr-o zi mi s-a intamplat si mie ceva de genul.Formam numarul prietenei mele la telefon si cand, suna cineva! Cine? Chiar ea.Si nu a fost singura data.Deci cred ca da, exista.
Imi pare rau Harciog dar nu sunt de acord cu tine. Daca ai fi mut oare ce gen de comunicare ai mai folosi, tot cea a limbajului? Nu, ti-ar ramane cea a semnelor si eventual telepatia. Eu cred ca telepatia exista in toti dar din cauza evolutiei s-a inlocuit cu altfel de comunicare lucru care nu-l consider neaparat bun. Acum comunicam prin limbaj, prin net si ne intrebam de ce stau copiii numai in fata calculatorului. Nu mai auzi afara urlete si rasete de copiii. De ce? Oare evolutia de care vb e chiar asa buna si telepatia de o data chiar asa o prostie? Eu n-as zice. Dar intr-adevar, nu ai cum sa intelegi cand iubesti evolutia si cand tie imposibil sa pricepi ceva ce nu-ti sta in putere. Dar uita-te la emisiuni unde oamenii de stiinta incearca sa explice evolutia omului si perceptia asupra lumii si ai sa vezi ca nu traiesti intr-o lume atat de reala cum ai crede si ca totul depinde de vibratia celorlalti asupra ta. Dar in fine, probabil si pe mine ma vei crede nebuna, nu conteaza, nu-mi vei da decat satisfactia ca esti un om neinformat.
20 octombrie 2011. Am citit despre crestinismul gnostic in cartea lui Jeremy Rifkin - EmpatHi Millenium. Nu auzisem pana acum de secta. Mi s-au parut interesante ideile si am cautat informatii in continuare pe Wikipedia, unde mi-au cazut ochii si pe Catarism. Era un domeniu de care nu ma preocupasem niciodata si care era total strain de preocuparile mele. A doua zi (21 octombrie) am vazut un film, Like Minds, in care tema principala sunt exact Catarii. Probabilitatea ca aceste trei evenimente (informatia din carte despre gnosticii crestini, asocierea cu catarii si apoi vizionarea unui film) sa survina exact in aceasta ordine cronologica si la scurt timp - interval de numai o zi - este de un ordin foarte mic - poate 1:1 milion (cine e priceput la statistica poate incerca).
Ceeace am scris e o simpla constatare si nu se refera la telepatie, ci la sa zicem, o abilitate de a te nimeri la intersectia unor,, incidente ideatice" (nu stiu cum sa le numesc altfel). Nu sunt exaltat, ci doar constat si notez o intamplare care nu este prima de genul acesta in viata mea.
Cred ca, din cauza caracterului si complexitatii lor, nu poti trage niciun fel de foloase si nu poti controla intr-un sens dorit acest gen de evenimente.
Un nou nou miniraport. Pe 23 oct. am publicat un articol intr-o revista electronica ilustrat de o constructie (cladire) cu capul in jos. Imaginea fost o idee spontana care mi-a venit inspirata de continut. Nu m-am gandit niciodata la asa ceva pana atunci. A doua zi, pe 24 octombrie, in primul ziar de dimineata care mi-a cazut in mana (din alta tara, in alta limba) era un articol avand ilustratie exact o cladire cu capul in jos. Tema era alta si cladirea era alta dar numitorul comun era pozitia neobisnuita a cladirii. Nu sustin ca o imagine reprezentand o cladire cu capul in jos este originala, ci doar ca, in contextul de care vorbim, ea apare foarte rar in presa. Exista intr-adevar o cladire cu capul in jos construita in Olanda cred, desi este doar un truc - sper ca nu s-a intamplat ceva si cu ea :-)
Mi s-a intamplat de mai multe ori sa vorbesc cu niste prieteni si. intrebandu-i ceva. gandeam raspunsul si fix acea chestie era raspunsul. Ciudat nu?
. O sa-ti scriu 2 "situatii" din viata personala:
1. la un curs de morfologie istorica a limbii latine, vorbind despre particularitatile Declinarii I a substantivelor, in timp ce profesoara dadea exemple, la un moment dat amandoi, deodata, am dat acelasi exemplu de substantiv. S-a intors spre mine si a zambit. La nici 2 minute distanta, printre alte exemple, am "izbucnit" din nou amandoi, in sincronizare perfecta cu acelasi exemplu. Chiar s-a facut o scurta pauza in sala.
2. intr-o seara, am trimis un SMS detaliat unei amice, fara sa stiu prin ce trece. M-am dus direct la telefon si am tastat mesajul cu o gramada de amanunte. Ma suna dupa 2 minute plangand si ma intreba DE UNDE STIU toata povestea, ca ea n-a vorbit cu NIMENI! I-am spus ca exista un D-ZEU care ne iubeste, si care ne sprijina prin cele mai putin inteligibile cai, printre care si telepatia.
Acestea sunt doar 2 exemple insa nu unicele. La un moment dat, un "amic" care avea o viata "dubla" si, caruia i-am spus niste chestii, s-a uitat la mine si, nervos m-a intrebat cu ce ma ocup? I-am zis ca nu ma ocup cu nimic. M-a botezat "medium" si de atunci m-a evitat.
Suntem si telepate si sarite de pe fix(in sensul bun). Telepatia e ceva pur intamplator, pe care o avem toti, dar foarte putini o putem simti si activa.
Da, exista asa ceva si multe altele Dar sunt inexplicabile acele trairi, deoarece fiecare persoana crede in ce doreste iar daca ti se intampla ceva straniu, paranormal, mai bine ai savura momentul, decat sa vorbesti despre ceea ce s-a intamplat, pentru ca, oricum, cine te-ar crede? Deci eu cred in telepatie si in paranormal, vorbesc din experienta proprie.
Eu nu cred in "Telepatie" chiar daca se intampla de multe ori acest lucru, nu te ingrijora NOname...Aceste sunt fenomene ne explicate...Pe scurt:"Fenomenele acestea se intampla cand 2 persoane gandesc la fel, deoarece poate seamana cumva, poate au aceias logica etc."
Sper ca am fost de ajutor.
Daaaaaaaaaaaaaaaa am patit-o de ff multe ori din pacate i s-a dus dragostea.acum sunt singur.dar.stiu ca se poate