NOname
| NOname a întrebat:

Credeți în telepatie? Ați experimentat așa ceva?
Când există o sincronizare perfectă (aproape la secundă) între două SMS-uri trimise de două persoane foarte apropiate, dar care folosesc extrem de rar acest mijloc de comunicare, poate fi vorba de telepatie? Iar dacă e doar o coincidență (cum în mod normal aș tinde să cred și eu), nu e cam mare?
Tocmai am trecut prin această experiență uimitoare, de-a dreptu' incredibilă, explozivă și n-a fost nici prima de acest gen. Dacă o s-o ținem tot așa, în scurt timp o să încep să cred și în Moș Crăciun. Ce-ți mai e și cu intuiția asta și gânduri intersectate!
Deci, suntem telepate sau doar sărite de pe fix (așa cum ni se pare nouă)? Lămuriți-ne, vă rog! Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| harciog a răspuns:

Vad multe raspunsuri care de care mai elevate pe diferite cai,cele mai multe fiind de domeniul prostiei(daca nu-mi pasa). Telepatia probabil atunci cind eram primitivi era un mod foarte activ de comunicare fiind implicat direct subconstientul caci era parte din instinct asemeni intuitiei.Dar,asa cum spuneam, omul a evoluat descoperind un alt mod de a comunica si deci nemaifiind nevoie de acea comunicare ea s-a pierdut in negura anilor aparind acum numai la unele persoane aproape intimplator, nu ca ar avea cine stie ce puteri, sau la interactiunea dintre om animal.Vad altii dispusi sa incerce unele antrenamente dar e la fel de timpita ideia pentru ca este implicat constientul.

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sarite, total! Si pentru asta, nu cred ca as merita un stupid, fiindca, tu, chiar cu gura ta ne-ai prezentat aceasta optiune, deci o accepti in caz ca cineva o spune!
Telepatie! Este pura intamplare, se intampla eventual poate chiar o data pe an! Daca ar fi telepatie, s-ar intampla de cel putin 3 ori pe saptamana sau pe zi, mai ales depinzand de relatiile dintre persoanele respective!
Deci, cred ca e bine sa ne mai ancoram si in realitate, draga NOname, chiar daca nu ne prea vine!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred si sint sigur ca se poate comunica telepatic.Numai ca in momentul de fata, subconstientul nostru nu este antrenat pentruasta.Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cazul de fata este doar o pura coincidenta.Si mie mi s-a intamplat sa-mi sun cea mai buna prietena in acelasi timp in care ma suna si ea(asta dupa o perioada destul de lunga in care nu mai vorbisem),mi s-a intamplat si sa ne intrebam in acelasi timp pe mess "esti?"(ambele obisnuind sa stam pe invizibil),fara sa vorbim la telefon inainte,mi s-a intamplat sa vorbesc si sa gandesc aceleasi lucruri(lucruri care nu erau evidente)cu alte persoane,mi s-a intamplat sa trimit un mail unei prietene,dupa foarte mult timp in care nu mai vorbisem si a doua zi sa primesc reaspuns in care-mi spunea ca si ea se gandea la mine in ziua in care a primit mesajul,mi s-a intamplat sa am senzatia ca un fost coleg ma privea, sa intorc brusc capul si sa constat ca asa era(statea cu mult in spatele meu), mi s-a intamplat sa visez ca ma intalnesc cu o persoana pe care nu o mai vazusem de mai bine de un an si a doua zi sa se intample intocmai si multe altele.Doar simple coincidente,este normal sa avem cateva astfel de experiente in viata.
Cred in telepatie,desi nu am avut in adevaratul sens al cuvantului asemenea experiente,dar consider ca este valabila doar in cazuri foarte rare, intre persoane foarte apropiate(de obicei intre fratii gemeni), care au astfel de experiente la intervale foarte scurte de timp(poate chiar zilnic).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing. O sa-ti scriu 2 "situatii" din viata personala:
1. la un curs de morfologie istorica a limbii latine, vorbind despre particularitatile Declinarii I a substantivelor, in timp ce profesoara dadea exemple, la un moment dat amandoi, deodata, am dat acelasi exemplu de substantiv. S-a intors spre mine si a zambit. La nici 2 minute distanta, printre alte exemple, am "izbucnit" din nou amandoi, in sincronizare perfecta cu acelasi exemplu. laughing Chiar s-a facut o scurta pauza in sala.
2. intr-o seara, am trimis un SMS detaliat unei amice, fara sa stiu prin ce trece. M-am dus direct la telefon si am tastat mesajul cu o gramada de amanunte. Ma suna dupa 2 minute plangand si ma intreba DE UNDE STIU toata povestea, ca ea n-a vorbit cu NIMENI! I-am spus ca exista un D-ZEU care ne iubeste, si care ne sprijina prin cele mai putin inteligibile cai, printre care si telepatia.
Acestea sunt doar 2 exemple insa nu unicele. La un moment dat, un "amic" care avea o viata "dubla" si, caruia i-am spus niste chestii, s-a uitat la mine si, nervos m-a intrebat cu ce ma ocup? I-am zis ca nu ma ocup cu nimic. M-a botezat "medium" si de atunci m-a evitat.

| CocalaraRockerita1989 a răspuns:

Cea mai simpla care este atunci cand tu te gandesti la ceva si omul acela vine la tine.gen "vino la mine? buna ce faci" vreau sa vorbim si chestii de genul asta

| Raulsass a răspuns:

Mi s-a intamplat de mai multe ori sa vorbesc cu niste prieteni si. intrebandu-i ceva. gandeam raspunsul si fix acea chestie era raspunsul. Ciudat nu?