Sunt multe lucruri care exista si de care eu nu stiu, este posibil, da, sa nu concepem anumite chestiuni dar care pot exista in realitate. Spre exemplu, vietuitoarele care traiesc pe fundul oceanului, sunt cu miile si in fiecare an se decopera noi specii. Eu nu ma pot gandi la ele pentru ca am cunostinte, dar ele exista.
Sper sa nu gresesc, Michelangelo pe cind sculpta statuia lui David, a fost intrebat de cineva, cum de a facut aceasta capodopera iar el i-a spus ca David exista in blocul de marmura el nu a facut altceva decit sa-l elibereze, sa-l scoata la lumina. Becul electric exista si pe timpul omului primitiv doar ca acesta nu stia de el, nu stia cum sa-l fabrice...
Pentru a raspunde la intrebare trebuie sa stiu ce intelegi prin gindire....gindirea e una si imaginatia este altceva' de foarte multi ori probleme complicate au solutii la care nu te gindesti
Iti poti imagina ce gandesti sau poti gandi ce iti imaginezi? se poate sa gasesti solutii variabile, existente chiar folositoare dar nu unice, insa inimaginabile gandirii tale...in concluzie nu gandesti ce nu -ti imaginezi si nu-ti imaginezi ce nu gandesti. inca consider ca ce nu putem gandi nu exista /... eileen? me refer la cunostintele noastre proprii, la ceea ce noi simtim, noi ca persoana in interior, probabil toti diferit de altii si vrem sa cunoastem, straduindu-ne cu, modestie, dorind parca sa descompui cuvantul care tu simti ca il ai in tine si vrei sa gandesti sa reusesti sa poti afla macar prima litera a cuvantului transparent care de fapt nu exista.insa tu vrei sa poti gandi sa stii cum, e sa traiesti intr-o fraza tu vrei sa gandesti la ceea ce simti cu fantezie, vrei sa gandesti la ceva numai al tau, ...eu insa nu pot gandi la ceva ce nu exista.