Eu cred in dumnezeu si diavol. dar nu sub numele astea si nu ca fiind niste suflete sau ingeri. ci niste energii, entitati. noi suntem tot energie deci suntem facuti din dmnezeu super puterile alea eu zic ca le ai daca ai nivelul de energie ridicat, daca, crezi in divinitate, in energia aia ( dumnezeu ) si daca meriti si mai ales daca te desprinzi de rahatu asta numit societate.
Si cand te gandesti ca sunt multe situatii. in care oamenii se trezesc cu diferite necazuti pe cap.si stau si se gandesc. " Oare ce am facut ca sa primesc asta "!
Nu Dumnezeu a creat omul, omul la creat pe Dumnezeu.
Nu trebuie sa crezi in El ca sa iti fie frica de El.
Cand murim poate ca vom afla raspunsul. Daca gandim logic din religie ies profituri foarte mari... uitate la popi sau cei mai "inalti" ca sunt plini de vile si masini de zeci de euro...Fiecare crede in ce vrea, avem aceasta posibilitate
Partea cu Diavolul...din parerea mea o prostie.pentru prostia sau ghinionul omului se da vina pe acest "Diavol"
Exista si bine si rau.Dar trebuie sa exersezi mult asa cum zici tu cu super puteri eu spun cu ochi minti adica cum ii ordoni creierului.cu drag spiridusa
adriana987 întreabă:
DenisaNicoletaG întreabă:
AvalohAlyn întreabă: