| axton a întrebat:

Crede-ti in viata de dupa moarte? Care credeti ca este menirea noastra pe pamant?

Răspuns Câştigător
| RUMBURAK a răspuns:

In mod sigur exista.sa ne iubim si sa lasam ceva frumos lumii dupa trecerea noastra.

11 răspunsuri:
| DenisaLuciaBarbu a răspuns:

Nu, nu cred in viata de dupa moarte(doar budistii cred in reincarnare), iar menirea noastra pe pamant(conform Bibliei) este sa facem fapte bune

| Laminin a răspuns:

Hei!
Eu cred ca voi trai o viata vesnica ce mi-a oferit-o Dumnezeu happy
Gbu :]

| Maia a răspuns:

Cred intr-o forta care a declansat viata, o forta spirituala. Ceva dupa moarte este, fie ca-i reincarnare, fie ca sufletul duce o "noua viata" in Rai ori Iad, ceva este.Imi place sa cred ca viata nu se rezuma doar la "a trai pe pamant", ca am sa mai vad persoanele dragi mie. Tind sa cred ca menirea o realizam pe parcursul vietii, ajutand pe cineva sau pur si simplu din pura coincidenta ne aflam intr-un loc si salvam o alta persoana.

| Vizitiul a răspuns:

Cred ca "credeti" se scrie legat in orice moment. Menirea noastra consta in a ne naste, inmulti si muri. Toate astea printre alte distractii, tinte, idealuri etc.

| Adyr0 a răspuns:

@ kawaii Si in Biblie nu zice nimic de viata dupa moarte?

@axton Da cred in viata dupa moarte, iar menirea mea sau a noastra este sa obtinem viata dupa moarte.

| Aicilef a răspuns:

Nu cred in asa ceva.Menirea mea este sa implinesc voia Domnuluihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca santem in viata, murim si iar santem in viata, atunci de ce mai murim? mai bine spuneai; credeti in transformarea de dupa moarte? ca si margineanu spune in cantarea lui; Jana nu e moarta... jaaana se transforma.

| mihaibrasov a răspuns:

Exista o forta suprema, o divinitate care ne guverneaza. Fiecare cult/religie/grupare ii poate zice altfel dar putem vorbi totusi de acelasi lucru. De ce trebuie sa avem o menire pe pamant? Traim, gustam putin totul, visam fericirea si murim dupa o calatorie frumoasa.
De ce omul gandeste atat de limitat? De ce trebuie sa avem o menire?
"Crede-ti" e gresit -> se scrie credeti.

| ladymadda a răspuns:

@ kawaii facem fapte bune, bine dar cu ce scop daca spui ca nu exista voata dupa moarte.
viata dupa moarte nu inseamna neaparat reincarnare, deci si sufletul care se spune ca ajunge in iad sau rai e un mod de viata dupa moarte happy

| chandnisharma a răspuns:

Eu cred in reincarnare si as vrea ca dupa ce mor sa ma nasc din nou dar la cum e planeta asta acum cred ca ma reincarnez pe alta planeta :d...menirea noastra pe pamant cred ca este sa atingem idealul si tocmai de aceea ne reincarnam pana atingem acel ideal, pana ne indepkinim toate dorintele si ne rezolvam problemele pe acest pamant

| ladymadda a răspuns:

@GenOm crede-ma ca intrebarea era cat se poate de sarcastica pentru axton laughing
sunt o mare atee happy deci scuze daca te-am deranjat cu ceva