Uneori. Asta depinde de persoanele implicate. Sunt unele persoane care te cunosc dupa cateva vorbe mai mult decat un coleg de liceu.
Nu chiar.Prima impresie pentru mine e destul de importanta.Cunosc oameni care ii stiu de ani de zile si desi in timp mi-am schimbat parerea despre ei, inca mai pastrez impactul puternic pe care mi l-au lasat la acea prima vedere
Ce intelegem prin aparente? Ce percepem noi prin cunoastere, simturi, fler sau ce vor unii sa percepem? Realitatea este mereu relativa, intelegerea ei fiind functie de,, n,, factori.
Oooh da, inseala...
De ce? Pentru ca dupa parerea mea creierul percepe pentru prima data un lucru/o persoana/ceva dupa cum i se pare lui mai favorabil. iar apoi abia dupa ce analizeaza acel ceva isi zice "stai ba ca ceva nu e bine, nu e chiar asa...". Si mai ales in legatura cu o persoana, aparentele inseala foarte mult... De asta zic eu sa nu judecam daca nu stim intreaga poveste si sa nu ne lasam pacaliti de chestile superficiale . Intotdeauna o sa existe mai multe posibilitati de a vedea ceva si nu le putem percepe pe toate deodata.
Bine-nteles ca aparentele inseala in conditiile in care toti se ghideaza dupa principiul "prima impresie conteaza" si actioneaza in acest sens.