| SynZeSaseTri666 a întrebat:

Credeti ca creare omului a fost o urmare a experimentelor extraterestre?

19 răspunsuri:
| 愛LeEu愛 a răspuns:

Nu

| Iana1234 a răspuns:

Cel mai probabil

| risa13morgan a răspuns:

Extraterestru nu inseamna omuleti verzi inseamna ceva ce nu provine de pe terra... Dunmezeu a creat pamantul si tot universul. porcaria asta cu finte din alte galaxi a inceput cand a aparut zona 51 acolo testeaza doar modele noi de avioane militare si de spionaj. poate exista extraterestri dar nu ne-au creat ei.

| RAY a răspuns:

Omul nu a fost creat desi nu-i adevarat

| Rose_Gabrielle_1992 a răspuns:

Orice este posibil!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice este posibil, desi este greu de crezut.

| florin1979 a răspuns:

Ai perfecta dreptate. urmareste serialul EXTRATERESTRI ANTICI de pe canalul HISTORY si ai sa intelegi multe. happy

| Andrei7520152 a răspuns:

Ancien aliens? Nu prea. avem prea multe in comun cu celalalte vietuitoare de pe pamant - structura osoase/musculara, organe, adn, gene tot tacamul. Nu suntem foarte diferiti dpdv anatomic de restul regnului animal

| Wøodenpints a răspuns:

Un eşec cel mai probabil. Un cobai umflat de experimente aruncat prin univers.

| Xname a răspuns:

In niciun caz. Dumnezeu a creat galaxia si oamenii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca aceeasi dilema au avut-o si cei care au scris biblia.Era de ales intre un zeu si extraterestrii.A fost o batalie in intunericul ce alimenteaza noaptea mintii.Nu stiu cum de a castigat god, dar eu nu cred ca doua eprubete si o nava spatiala ne-ar fi adus aici.Ii multumesc Terrei pentru ca ne-a creat, in urma unor transformari violente numite evolutii.
E ignorant sa ne gandim doar la noi si cine ne-a creat. Oare alte specii au aceleasi intrebari?!?

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Uite-ma,sunt real.

| Papillon09 a răspuns:

Daca extraterestru inseamna tot ce este in afara pamantului NU pentru ca Dumnezeu este peste tot si in afara pamantului si pe pamant iar daca vorbim de experimente tot NU pentru ca nu a fost un experiment, Dumnezeu nu ne-a creat printr-o incercare ci a fost ceva bine pus la punct si inchegat nu a fost un experiment.

| XxRoyalxX a răspuns:

Dumnezeu a creat omul din pamant?:! Ce tot visezi la cai verzi pe pereti?

| andrei a răspuns:

Experiment? Interesant, dar nu cred. Poate au facut ca in "Prometeus".

| king4aday a răspuns:

Nu cred pentru ca, nu exista dovezi in acest sens. Ancient Aliens e o prostie plina de minciuni.
http://www.youtube.com/watch?v=j9w-i5oZqaQ

| relian a răspuns:

Da ori a fost creat, ori sintem chiar urmasii lor directi.Restu dupa mine sint doar povesti, sau teorii nedemonstrate, adica tot povesti ramin pina cind pot fi demonstrate.Bine ca si chestia asta cu extraterestrii tot poveste este odata ce nu o poti demonstra.Cu alte cuvinte deocamdata sintem la stadiu de poveste.

| DeeaRi a răspuns:

S-ar putea.

| Exilee a răspuns:

In niciun caz. Sunt multe ipoteze, concluzii privind existenta extraterestrilor, dar asta nu inseamna ca sunt o urmare a experimentelor extraterestre. In niciun caz.