In mod sigur are mai putine circomvolutiuni, nu-ti ramine decit sa le numeri sa te convingi.Asta e raspunsul meu.Mi-e jena sa-ti dau de pe google pentru ca poti sa-ti iei si singur.
Am tot citit carti pe scrib
http://www.scribd.com/......lu-Marital
http://www.scribd.com/......in-oglinda
e ceva adevarat in cele afirmate ce crezi?
In mare, da.
Totul tine de psihicul individului, de motivatia sa, de puterea lui de influentabilitate, de factorii sociali externi si interni.
Femeia are tendinta sa priveasca anumite lucruri mult mai amanuntit.De ex, fizionomia intregului corp al barbatului, in vreme ce masculul priveste partea estetico-faciala.Nu ma pricep, dar am zis ce am avut de zis.
Cred ca logica ajuta omul mult in viata, parerea mea e ca conteaza fizicul, banii,comunicarea, iubirea, intelegera, sexul, cum putem sa facem toate, cum putem imparti timpul?
Nu e vorba de timp.E vorba de intelegere, de comun acord. Poti avea tot timpul din lume, daca sunt incompatibilitati, tot timpul se pierde in certuri si batai in opinii diferite.
Da conteaza fizicul la prima intarnire tu ce spui?
Parerea mea e ca...
Da,in primele faze de cunoastere,esteticul conteaza,atractia fata de persoana respectiva. Apoi,urmeaza sa descoperi caracterul, personalitatea persoanei, pentru a clarifica compatibilitatea atat estetica, cat si conceptuala, pe deplin.Ca multe alte animale,oamenii se imperecheaza chiar si dupa modul vestimentar, modul de viata, etc.Dar mai dispunem si de ratiune, ceea ce ne forteaza sa analizam orice amanunt, fie el estetic sau intelectual.
Ce varsta ai?
Daca o vibratie a creat acea energie, inseamna ca muzica a creat fost inceputul la tot?
Acum cateva luni am depasit pragul adolescentei.
Imi amintesc ca la ani tai cautam sensul vietii, scopul ei
Neah,scopul si sensul le gasesc pe drum.Eu imi creez ce scopuri vreau, fiindca asta e sensul vietii, sa faci ceea ce consideri tu ca te reprezinta, ceea ce iti doresti.Nu mai imi ramane decat sa stiu ce e dincolo de moarte.Atunci voi uita si sensul vietii.
Cum te cheama?
Gicu de la 2.
Nu-ti spun, imi pastrez numele sub anonimat, ce, vrei sa mi se fure drepturile de autor?
Tea prins vreodata cineva din familia ta ca scriai pe TPU despre dumnezei si ce a spus?
Nu,stiu sa lucrez sub acoperire. Oricum, familia mea ma cunoaste ca si "pagan"
Chiar e amuzant sa ti se spuna asa.
Paganule,esti la liceu?
Da,de ce?
"Tea prins vreodata cineva din familia ta ca scriai pe TPU despre dumnezei si ce a spus?" ) Ray...
Paganule ce faci, ceva de genu mi-a spus
Cine-a zis asta?
Depinde de cine m-a prins
Eu una nu cred in povestea asta cu diferenta creierelor intre sexe.
Fiecare are un creier al lui, cum il are indiferent de sex!