Sunt convins ca Universul permite aparitia a tot ce exista. Am reusit sa rezolvam cam 80% din puzzle si nu e nici urma de Dumnezeu. Stim ca toti atomii, stelele,planetele, galaxiile pot sa apara natural. Daca pana aici nu am dat de Dumnezeu e absurd sa presupunem ca il vom gasi in alta parte.
De ce ar crea Dumnezeu oamenii in mod direct din moment ce lacurile,marile,câmpiile,dealurile,muntii, pamantul, nisipul,piatra, sticla, vulcanii, norii, aurora boreala,curcubeul,fulgerele,ploaia, atmosfera, hidrogenul, heliu,natriu,magneziu,oxigen, azot, mangan carbon si toate celelalte elementele chimice si compusi ai lor, luna, Soarele, restul planetelor din sistemul solar si satelitii lor, restul sorilor si planetelor din galaxie si satelitii lor, intreaga galaxie, toti ciorchinii de galaxii... toate astea le-a creat INDIRECT? Stim asta pentru ca stim cum s-au format lucrurile respective, si nu e nici un Dumnezeu.
Nu are sens.
Nu stim nimic. Dar daca gandesti putin iti dai seama ca Dumnezeu trebuie sa existe, adica trebuie ca cineva sa fi facut toate astea, nu pot sa apara de nicaieri, si da, eu cred in El.
In Bilbie scrie ca Dumnezeu nu se mai implica cu nimic. Ne lasa sa facem propriile alegeri. Deci tot ce vezi acum ca industrie/tehnologie se datoreaza evolutiei teoriilor oamenilor din generatie in generatie.
Deja de la venirea lui Isus pe Pamant, Dumnezeu a spus STOP si acum asteapta sa-si culeaga roada.
Nu va mai certati. Injositi cuvantul lui Dumnezeu asa.
Nu-i ok sa judeci asa. Dumnezeu iubeste si pe cel mai pacatos destrabalat din lume, desi nu-i place sa-l vada asa, El il iubeste!
"Eu, insa, va zic : Daca cineva va blesteama, binecuvantati-l... Caci Dumnezeu da ploaie si peste cel bun, si peste cel rau."
Eu cred in Dumnezeu si cred ca tehnologia a avansat datorita faptului ca ne-a creat si ne-a dat diferite idei.
Cati fiecare idee care o avem este de la cineva cer.
Cati fiecare idee care o avem este de la cineva din cer.
Da, dumnezeu, ne-a ajutata
Da normal ca oamenii puteau ajunge la stadiul asta de dezvoltare si fara o interventie supranaturala. Im schimb nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca Dumnezeu ar avea o influta in prograsul tehnologic.
anonim_4396 întreabă: