Nu este adevarat. Suntem manipulati si jucati pe degete de oameni care vor doar faima si bogatie. Nu pot sa cred ca o minciuna asa simpla a cauzat un vartej de frica. Parca ii si vad pe saracii oameni cum isi vand casele si se sinucid in decembrie 2012. Dar stii? Nu e rau, eu abia astept ziua aia, ca macar vor inceta tampeniile de intrebari pe tema asta.
Tu iti dai seama cati bani se aduna din aceste asa-zise Apocalipse? Nici asta din 2012 nu e cu nimic mai prejos,si prostii cred in continuare,si sunt multi, Maria Ta, sunt multi si prosti.Nu e nicio Apocalipsa, oameni buni, treziti-va si nu mai credeti orice profet mincinos de pe strada.Cand va veni ceasul acela, doar Jelli si Dumnezău stiu.
Nu prea cred. Am auzit că era programat sfârşitul lumii şi pentru 2000, 2002, 2006 şi 2011. Dar n-a fost să fie. Mie mi se pare că e o mare păcăleală.
Pa, pa!
Da, la fel de adevarat ca un unicorn roz zburand pe un curcubeu.
Crede-ma sfarsitul lumii nu vine prea curand.
Nu se stie cand e sfarsitul lumii cei ce au starnit zvonul poate se inseala poate sunt doar mituri pentru a face oamenii sa creada in ele si sa -isi vanda revistele ziarele intr-un cuvant nu se stie. Asta e parerea mea.o seara frumoasa.
frumusikaubita_7133 întreabă: