| Dragos223 a întrebat:

Credeti ca e posibila inexistenta? Cred ca inexistenta e doar iluzia realitatii

12 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Da,poate ca este o iluzie, precum și existenta. Dacă te referi la faptul că ai putea fi un nimic, sa nu exiști sau sa dispari odată cu moartea, Da, acea inexistenta se echivalează cu inconstienta totală continua.

| mentholinks a răspuns:

Normal ca e posibila. Inainte sa te nasti ai fost inexistent si dupa moarte cel mai probabil vei fi la fel.

| Dragos223 explică (pentru mentholinks):

De unde stii ca inainte de a ne naste nu existam

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Credinta lege sa-ti fie; dar sa se manifeste precum esti, in toata splendoarea inexistentei ratiunii.winking laughing tongue

| PumpkinDoll a răspuns:

Unicornii nu exista, deci da...e posibila inexistenta

| Harley18 a răspuns:

Pentru orice exista un sambure de adevar.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Harley18):

Samburele ignorantei mereu are rodul bogat.winking laughing laughing laughing

| LPCTSTR a răspuns (pentru Harley18):

Exista licenta Windows gratis pe site-ul Microsoft? Sau licenta Office gratuita? Sau cheie a unui joc platit gratuita?
Cum nimic nu exista, in cazul meu, gratis, nu poti spune ca ceva inexistent exista 0, 001%

| Harley18 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Gasesti si gratis, ia legatura cu o persoana specializata in IT si va stii sa te ajute cu siguranta.winking

Fratele meu, nici Dumnezeu nu-ți va obtine o cheie de Office gratuită si care sa fie si validă, asta s-o stii de la mine. Valabil si pentru celelalte exemple.

| Harley18 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Gasesti gratuita pe 3 luni.

Uau, degeaba ai licenta "gratuita" pe 3 luni daca nici macar nu poti descarca programul (legit).

Întrebări similare