| Mopmop a întrebat:

Credeti ca e reala faza cu amartizarea? Mie unul imi suna in contextul actual ca asenelizarea din Razboiul Rece.

7 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Ha, am trimis oameni pe Marte? Știam că abia în 2025 e planul.

| Mopmop explică (pentru SG1995):

Au trimis un robotel cu roti pe suprafata lui Marte.

| SG1995 a răspuns (pentru Mopmop):

Mi se pare că nu e primul modul trimis pe Marte, dacă nu înșel chiar prin 2011 a mai fost trimis un Rover pe Marte și parcă trimis ceva rocă de acolo.

| Zuzu1991 a răspuns:

Cred ca e o diferenta EXTREMA intre cele doua, pentru ca in ziua de azi NU mai pot sa o faca fake, prea multi cu telescoape particulare si care nu sunt controlate de americanosi, nu cum a fost la asenelizare cand NIMENI nu ii puteau verifica ca NU au ajuns pe luna

deci, e reclama si nimic mai mult, mai bagam niste bani in loc sa ii dam la impozite, mai spalam niste bani, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bineînțeles, există oricând o posibilitate ca programele respective să fie falsificate, dar dacă nu avem dovezi contrarii, trebuie să plecăm de la presupunerea că măcar o parte din misiunile spațiale au fost realizate.

| Mopmop explică (pentru anonim_4396):

In privinta aselenizarii am urmarit ceva informatii si am dubii. Dupa atata timp se pare ca nu mai au dovezile originale ale zborului gen date telemetrice si inregistrarile reale! Au admis ca nu putem zbura mai sus de atmosfera joasa a Pamantului. Sub nici o forma un organism viu nu poate trece de Centura de radiatii Van Allen.
In fine, poate sunt doar speculatii insa ma cam pun pe ganduri.

| rosessunflowersandlillies a răspuns:

Nu stiu. Mi se pare ironic insa ca am ajuns pe Luna cu cativa ani in urma iar acum prototipele explodeaza nonstop inainte de a parasi Terra macar.