anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca elocventa si un vocabular bogat demonstreaza inteligenta cuiva? Ce anume il face pe un individ mai inteligent decat altii?

Răspuns Câştigător
| WhatheWow a răspuns:

Eu nu cred că elocinţa și cuvintele elevate sunt criteriile de bază în stabilirea nivelului de inteligență a unei persoane. De obicei IQ-ul e nativ și nu poate fi ridicat prin educație.
Dacă vorbim despre nivelul de educație a unei persoane atunci da, cu siguranță că un limbaj elocvent se consideră un criteriu important.
Inteligența are legătură cu capacitatea individului de a rezolva anumite probleme cu o anumită rapiditate ( și aici nu mă refer la matematică ), cu spiritul lui de observație, precum și cu viteza lui de învățare.

9 răspunsuri:
| GalaxyGirl a răspuns:

Comportamentul, cum se imbraca, felul lui de a fi.

| FlaviusDaniel a răspuns:

Personalitatea si educatia happy

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Elocventa si un vocabular bogat nu demonstreaza, neaparat, inteligenta ci, mai mult, educatia si instructia respectivului.
Inteligenta este determinata, in primul rand, de mostenirea genetica si este dezvoltata prin invatatura.

| AlexBpm a răspuns:

Se poate zice ca si daca ai un vocabular bogat esti mai inteligent pentru ca vocabularul ti-l faci citind iar cititul iti deschide mintea. La fel de bine poti sa fi inteligent dar ca persoana un mare nesimtit.

| Shammal a răspuns:

Perspicacitatea, cumulul de informatii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ochii si conceptia prostului il face pe unul mai inteligent decat altul

| Kaℓi a răspuns:

Cei mai inteligenti oameni pe care ii cunosc, sunt extrem de laconici, chiar tacuti...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inteligența e de mai multe feluri.
Nu neapărat, doar mai cult, iar asta e o diferență.

| LifeisALL a răspuns:

Inteligenta reprezinta mai mult decat un vocabular dezvoltat. Reprezinta modul nostru de a gandi, logica si creativitatea.

Întrebări similare