Eu am vazut mai multe episoade cu fenomene stranii.acolo ceva ceva este adevarat dar exagereaza si ei... Uita-te la panormal activity si vezi acolo filmat totu adevarat
Sper ca ti-am fost de folos
Bafta
Cum sa nu fie reala? Exista fantome, draci, spirite...totu-i adevarat. Eu, spre exemplu, am vazut dracul in pielea goala, facea sex cu niste obiecte...
E genul de emisiune Dan Diaconescu
De la o durere de masea fac sa para o catastofa nationala
Un documentar care prezinta o singura perspectiva a problemei nu se poate numi documentar.Eu ca telespectator vreau sa vad toate variantele posibile
In primul rand este o interogatie ce spui tu. Daca am intari interogatia nu am ajunge nicaieri. Nu prea a fost o exprimare reusita. Uite, mai bine suna cam asa : Eu spun ca emisiunea fenomene stranii prezinta fapte reale. Voi ce parere aveti? Cine imi da argumente care intaresc afirmatia primeste funda.
Nu e intentia mea de a fi rautacios. Pur si simplu am vrut sa iti spun asta ca sa fii mai atenta pe viitor. Si ar fi cu mult mai frumos daca nu ai mai pune sfarsitul ala in care promiti funda. Stim ca o vom primi. Asa incurajezi oameni superficiali care vor minti doar ca sa primeasca o fundita. Scuze daca te-am deranjat cu ceva.
Referitor la intrebarea ta, eu cred ca un sambure de adevar exista, au loc si fenomene reale insa exista si ceva artificial de umplutura pe langa ca sa dea mai bine pe sticla.
Astea sunt făcături. Credeti in Dumnezeu nu in astea. Cine crede in D-zeu nu il afecteaza asemenea lucruri. Cititi cartea " Mari initiati ai indiei si Parintele Paisie " de Dionisios Farasiosis si o sa aflati multe. Diavolul nu poate sa faca rau la oameni daca acestia cred in D-zeu, daca se roaga Lui, daca merg la Biserica. Daca umbli dupa vrajitorii, spiritism etc. ajungi sigur sub influenta diavolului si te poate vatama. Daca D-zeu I-ar ingadui diavolului sa distruga lumea ar face-o intr-o clipa, dar nu. i ingaduie. El poate sa ispiteasca pe om doar prin reprezentari mincinoase, prin iluzii, cum a facut cu Adam si Eva. Daca mergi pe calea Lui D-zeu nu are ce sa. ti faca.
Dar daca alegi diavolul care e moartea si nu pe D-zeu care e Viata atunci esti pierdut.
Daca eu vin la tine si iti spun ca aseara mi-a cazut cartea de pe masa, tu mergi la un regizor si ii zici ca mi-a cazut cartea si apoi am auzit niste pasi.Acel regizor daca se gandeste sa faca un film dupa asta, sigur ca vrea sa arate super sa aiba audienta., si arata cum cade carte, se aud niste zgomote ciudate, si unele lucruri zboara prin casa, usile se deschid si se inchid, se aud voci, pianul din camera alaturata incepe sa cante chiar daca nu e nimeni in casa ...bla,bla
(Am dat doar un exemplu)
Fenomene stranii consta in reconstituirea unor scene care s-au intamplat. Eu nu cred ca o fantoma poate sa faca rau oamenilor fizic ci doar mintal. parerea mea.
Nu e adevarat. voi chiar credeti ca atunci cand apare'spiritul'mai sta cineva sa filmeze? mai sta cineva sa filmeze in clipele alea de teroare?
Eu zic ca este si o farama de adevar dar na...se mai si exagereaza.
Cred ca ai vazut si tu ca toate sunt reconstituiri.
Eu una nu cred asa ceva>
Sincer nu stiu cat de adevarat e, dar stiu ca personajele si spiritele sunt fictive. sunt actori toata ziua, in cazul spiritelor se deghizeaza. daca nu ma credeti, uitati-va pe www.imdb.com si gasiti rolurile interpretate de actori;);) sincer nu cred in oameni posedati si in porcarii din astea. george ai dreptate. spiritele umane fac rau psihic, nu fizic.
@criiss documentarul ala e facut pe fapte reale. adica bunica s-a dus la tata. i-a spus ca l-a vazut pe bunicu si ca o vrut sa o violezi. apoi tata a angajat niste actori ca sa reproduca scena paranormala. dupa tata o pus filmu pe discovery.
Cate sanse ai sa apara satana in fata ta si tu sa-l filmezi? apoi sa pui filmu si pe youtube sau stiu eu pe ce **** il mai pui. Nu, o venit satata, te-a injurat de mama, tu ai fugit ca vaca. dupa te-ai dus la tata si el a angajat actori ca sa reproduca scena. Intelegi?
@bacemi si eu sunt de acord ca faza cu ' dau funda mother fucker ' e o prostie. adica ma cac pe funda ta. de asta nu mai pot.
Si ca sa-ti raspund la intrebare nu pot sa spun decat ca profu meu de religie se uita la emisiune si a spus ca e adevarat.
Nu nu este adevarat. uita.te la mansarda apoi la spiritele mortilor. personajul adrianne din mansarda este aceeasi persoana ca si in filmul spiritele mortilor. uita.te cu atentie!
Fim seriosi voi nu ati vazut ca intotdeauna se intalpla numai in SUA si mereu aceeasi chesti:se muta intr-o casa nou etc.eu cred ca exista o alta lume sunt 100% dar ei exsagereaza si nu numai asta faptul principal este ca nu exista cum arata ei